74 karakterrel indít a Super Smash Bros. Ultimate

  • Írta: szlav
  • 2018. november 1.
  • Hír
Link másolása
A Super Smash Bros. atyja, Masahiro Sakurai lerántotta a leplet a decemberben érkező Ultimate végleges karakternévsoráról. Így összesen 74 játszható karakterrel kerül majd boltokba a játék. Megérkezett a sztorimód trailere is.

A Nintendo a minap külön Nintendo Directet szentelt a vészesen közeledő Super Smash Bros. Ultimate-nek, a műsor pedig több érdekességet is tartogatott. A már így is számos karaktert felvonultató roster újabb két arccal bővült, így a pofozkodó hősök száma ezzel 74 fősre rúg. Kikről is van szó?

A Street Fighter-rajongóknak nem kell bemutatni Kent, aki ezúttal Ryu alternatív párosa, vagyis Echo Fightere lesz. Az utolsó bunyós a Pokémon franchise-ból érkezik - a 727-es sorszámú Incineroar, aki pankrátorokra emlékeztető mozdulatokkal és néhány tüzes képességgel pörköl majd a többiek alá. A megjelenéskor érkező arcok tehát valahogy így néznek majd ki: 

Jó hírünk van azok számára is, akik gyűjtögetik a Smash amiibo-figuráit. A Super Smash Bros. Ultimate-ben frissen debütáló karakterek ugyanis mindannyian saját szobrocskát kapnak majd. A splatoonos Inkling, Ridley a Metroidból, valamint a Star Fox Wolfja már a megjelenés napján a boltokba kerülnek, a többiek pedig 2019 folyamán követik majd őket.

A megszokott játékmódok mellett egy afféle sztorimód is helyet kap az Ultimate-ben, ehhez pedig érkezett egy külön kedvcsináló előzetes is. Íme:

A Super Smash Bros. Ultimate december 7-én jelenik meg, kizárólag Nintendo Switchen.

1.
1.
RangerFox
Az tényleg sok karakter.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...