Ezekkel a multis térképekkel startol a Battlefield V

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 2.
  • Videó
Link másolása
Tegnap befutott a Battlefield V gépigénye, de a DICE mára is időzített egy érdekességet. A második világháborús shooter 8 multiplayer térképet tartalmaz majd a premierkor - az új előzetesben négyet nézhetünk meg közülük.

A Battlefield V nyolc multis térképpel rajtol el november végén, a DICE jóvoltából pedig most négy pályára vethetünk egy pillantást. Franciaországban, Hollandiában, Norvégiában és Észak-Afrikában zajlanak majd az eleddig kevésbé ismert összecsapások.

A Twisted Steel, Arras, Narvik, Fjell 652, Rotterdam, Devastation, Hamada és Aerodrome nevet viselik az online ütközetek színhelyei - a Hamada a legnagyobb kiterjedésű, míg a Fjell 652 a legkisebb ezek közül.

A trailerben bemutatkozik az első premier utáni térkép, a Panzerstorm is, amely a járműves harcokra koncentrál - erre decemberben vagy januárban számíthatunk.

Ha lemaradtál a pontos rendszerkövetelményekről, kattints erre a hírünkre!

A Battlefield V november 20-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az EA vagy Origin Access-tagok már november 9-től tehetnek vele egy próbát.

5.
5.
logic5
#4: No meg játékmenetben is...
4.
4.
logic5
#2: Na a két okostojás... A beta hibátlanul futott egy 4. genes i5-tel, 8g rammal,meg egy 390X-szel. Miről beszéltek? Optimalizáltságban kb fényéveket ver a codotokra...
3.
3.
gymie96
#2: Battlefield playernél alap ez a konfig ne viccelj már
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...