Civilization VI - Switchen nem lesz multiplayer

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 2.
  • Hír
Link másolása
A Reddit egyik felhasználója szúrta ki, hogy a Nintendo Switch eShopjába már felkerült Civilization VI sajnos csak lokálisan lesz játszható, online multiplayer módot nem támogat majd a játék. Ezt végül a 2K is megerősítette.

Szeptemberben derült ki, hogy a Sid Meier's Civilization VI most novemberben Nintendo Switchre is megjelenik. Azóta a játék fel is került az Nintendo eShopba, ami alapján a Reddit egyik felhasználója kiszúrta, a játék bizony csak lokálisan lesz játszható. Akkor még arra tippeltek a rajongók, hogy majd egy elsőnapos javítás orvosolja a hiányosságot, de időközben az Eurogamer megkérdezte a kiadót az ügyről.

A 2K sajtóreferense válaszában pedig nemcsak megerősítette az online multiplayer mód hiányát, de azt is elárulta, hogy a hatodik rész hibridkonzolos átirata a jövőben sem kap ilyen lehetőséget, így marad a négyfős lokális móka.

A játék november 16-án landol Switchen.

1.
1.
zozo76hun
Akkor gondolom igy olcsobb is lesz a tobbi platformon futo verzioktol, leven butitott verzio lesz. Persze a Nintendo amugyis nyomott arait tekintve...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...