Végre felújított kiadást kap a WarCraft III

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A StarCraft teljes körű felújítása után a WarCraft-sorozat egyik legjobb felvonása, a WarCraft III is megkapja a maga renovált kiadását. A teljesen megújuló változat a Reign of Chaos mellett a Frozen Throne kiegészítőt is tartalmazni fogja.

Több évnyi várakozás és szóbeszéd után a mai BlizzCon nyitóünnepségén hivatalossá vált, hogy megújult belsővel és külsővel tér vissza a WarCraft harmadik felvonása. A csomag 4K-támogatást, javított látványvilágot, újrahangszerelt zenét, szebb effekteket, valamint újramodellezett animációkat és karaktereket ígér. Emellett a felhasználói felület, a pályák és a pályaszerkesztő is kap egy ráncfelvarrást.

A BlizzConon már kipróbálható a játék egyik változata, míg a végleges kiadás megjelenésére valamikor 2019-ben kerül majd sor.

14.
14.
Cooper911
No akkor lehet, hogy megint végigtolom párszor. De jó multikat toltunk ezzel. Mondjuk egy 4ik részt is el tudnék képzelni.
13.
13.
user101
Sz@rjanak sünt! Ne feldolgozásokkal házaljanak már, csináljanak új játékot! A blizzard halott! :(
12.
12.
kastorhun
NA VÉGRE!
Már több éve várunk erre, és végre megcsinálták!
A grafika bár nem mai szint, de egy remaster címtől nem is várom el, csupán csak azt hogy lássam a bele fektetett munkát, és igenis lássam azt hogy láthatóan szebb legyen mint az eredetije, és ez most sikerült.
11.
11.
krisztian66666
Nekem személy szerint még mai szemmel is nagyon tetszik a Warcraft 3 kinézete....... De elismerem, hogy ez egy régóta várt hír volt sokak számára! :)
10.
10.
zsocc-nrg
Hát elnézve a trailer-t nem erőltették meg magukat se most se a SC Remastered esetében. Legalább a SC2 vagy Diablo 3 szintjére felhúzhatták volna a grafikát (tudom nem minden a grafika).
8.
8.
Gariss
Az asszony ijedve rohant be utánam tegnap este, pedig csak örömextázisba estem a bejelentés során. Nincs még egy játék amit 15+ alkalommal végigvittem volna, talán a WoW-l toltam többet, de annak ugye nincs vége. Egyik kedvenc játékom és minden fillért megér nekem. Egy dolgot sajnálok, szerencsétlen moddereket akik maguktól dolgoztak a warcraft 3 fan remastereden. De remélem ök is örülnek majd a bejelentésnek.
7.
7.
DarkLord
Mióta is várjuk ezt? Nap híre.
6.
6.
Eberinu
Az egyetlen valamit is érő bejelentés a Blizzardtól idén eddig.
5.
5.
Hunszi
Hááát, azért kicsit többre számítottam egy remastered kiadástól. Az új modellek szépek, de maga a pálya nekem még mindig elég gagyi a mai viszonylatokhoz képest.
4.
4.
markoci555
következő meg lehetne diablo 1 vagy 2 felújítás, és nem egy mobiljáték, na mindegy
3.
3.
markoci555
többször kivittem már, de fogalmam sincs mi ez a trailer a gólemmel :D
egyébként jó lenne ha az eredetit is betennék a battlenetbe mint starcraftnál, és esetleg valami kis akciót akinek már megvan
2.
2.
Lorthirash
#1: Én is már alig várom Hogy master ligában legyek (rankeden), ahogyan starcraft 2-ben is :)
1.
1.
PAtr0n
Ezazazezaaaaz!! Jajj én annyira örülök, mióta vártam már erre! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...