Végre felújított kiadást kap a WarCraft III

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 2.
  • Bejelentés
A StarCraft teljes körű felújítása után a WarCraft-sorozat egyik legjobb felvonása, a WarCraft III is megkapja a maga renovált kiadását. A teljesen megújuló változat a Reign of Chaos mellett a Frozen Throne kiegészítőt is tartalmazni fogja.

Több évnyi várakozás és szóbeszéd után a mai BlizzCon nyitóünnepségén hivatalossá vált, hogy megújult belsővel és külsővel tér vissza a WarCraft harmadik felvonása. A csomag 4K-támogatást, javított látványvilágot, újrahangszerelt zenét, szebb effekteket, valamint újramodellezett animációkat és karaktereket ígér. Emellett a felhasználói felület, a pályák és a pályaszerkesztő is kap egy ráncfelvarrást.

A BlizzConon már kipróbálható a játék egyik változata, míg a végleges kiadás megjelenésére valamikor 2019-ben kerül majd sor.

14.
Cooper911
No akkor lehet, hogy megint végigtolom párszor. De jó multikat toltunk ezzel. Mondjuk egy 4ik részt is el tudnék képzelni.
13.
user101
Sz@rjanak sünt! Ne feldolgozásokkal házaljanak már, csináljanak új játékot! A blizzard halott! :(
12.
kastorhun
NA VÉGRE!
Már több éve várunk erre, és végre megcsinálták!
A grafika bár nem mai szint, de egy remaster címtől nem is várom el, csupán csak azt hogy lássam a bele fektetett munkát, és igenis lássam azt hogy láthatóan szebb legyen mint az eredetije, és ez most sikerült.
11.
krisztian66666
Nekem személy szerint még mai szemmel is nagyon tetszik a Warcraft 3 kinézete....... De elismerem, hogy ez egy régóta várt hír volt sokak számára! :)
10.
zsocc-nrg
Hát elnézve a trailer-t nem erőltették meg magukat se most se a SC Remastered esetében. Legalább a SC2 vagy Diablo 3 szintjére felhúzhatták volna a grafikát (tudom nem minden a grafika).
8.
Gariss
Az asszony ijedve rohant be utánam tegnap este, pedig csak örömextázisba estem a bejelentés során. Nincs még egy játék amit 15+ alkalommal végigvittem volna, talán a WoW-l toltam többet, de annak ugye nincs vége. Egyik kedvenc játékom és minden fillért megér nekem. Egy dolgot sajnálok, szerencsétlen moddereket akik maguktól dolgoztak a warcraft 3 fan remastereden. De remélem ök is örülnek majd a bejelentésnek.
7.
DarkLord
Mióta is várjuk ezt? Nap híre.
6.
Eberinu
Az egyetlen valamit is érő bejelentés a Blizzardtól idén eddig.
5.
Hunszi
Hááát, azért kicsit többre számítottam egy remastered kiadástól. Az új modellek szépek, de maga a pálya nekem még mindig elég gagyi a mai viszonylatokhoz képest.
4.
markoci555
következő meg lehetne diablo 1 vagy 2 felújítás, és nem egy mobiljáték, na mindegy
3.
markoci555
többször kivittem már, de fogalmam sincs mi ez a trailer a gólemmel :D
egyébként jó lenne ha az eredetit is betennék a battlenetbe mint starcraftnál, és esetleg valami kis akciót akinek már megvan
2.
Lorthirash
#1: Én is már alig várom Hogy master ligában legyek (rankeden), ahogyan starcraft 2-ben is :)
1.
PAtr0n
Ezazazezaaaaz!! Jajj én annyira örülök, mióta vártam már erre! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...