EA: "Túl nagy és drága a PSP!"

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts egy munkatársának véleménye szerint, ahhoz, hogy ők vadi új, exkluzív címeket fejlesszenek a PSP-re, a gépnek kisebbnek és olcsóbbnak kéne lennie.
Az Electronic Arts egy munkatársának véleménye szerint, ahhoz, hogy ők vadi új, exkluzív címeket fejlesszenek a PSP-re, a gépnek kisebbnek és olcsóbbnak kéne lennie.


Larry Probstot egy interjúban amiatt faggatták, hogy az Electronic Arts miért nem fejleszt igazi, eredeti játékokat PSP-re, miért csak a nagy címeket portolja át a Sony marokgépére. Larry azt mondta, hogy érzése szerint a PSP-nek jóval kisebbnek kéne lennie jelenlegi méreténél, valamint az árának is száz dollár (körülbelül 20 ezer forint) alá kéne esnie. Ezek után érné meg nekik igazán oridzsinál címeket készíteni a parányi konzolra. Érdekes hozzáállás, szó se róla...

42.
42.
nu
én 180 rongyért kaptam pedig 12éves vagyok!

41.
41.
nu
nekem is van psp-ém és nem bántam meg hogy vettem szerintem megéri az árát

40.
40.
machintos
persze csak utána deevhok stb...virus ellenörzö progi stb.......
39.
39.
pstomi
nekem 5 perc volt feltörni a sajátomémat.

szerinted olyan sok idő mig flerakod a psp-re a downgroadert? és elindtiod és utána 20 másodpercig teljepitit magátol. ez 5 perc vagy még annyi se.
38.
38.
machintos
pstomi:azért ne bezséljj hülyeségeket..egy psp-nek szoftverátálitástr csinálni nem 5 perce mhnka és csak külön filmware-val lehet megcsinálni szalll...és ezenn az oldalon nem is kéne ilyen szöveget nyomni mert nem nagyon szeretik.......
37.
37.
pstomi
törd fel a psp-t. 5 perces munka. és még egy 6 éves gyere is megtudja csinálni.
36.
36.
Shadeee
hm 20000 ft:D kicsit komoly lenne....biztos vennék ennyiért

35.
35.
machintos
hát igen...:)jo kis hasonlat tlneg pont illik a mi mélyen tisztelt miniszterelnökünkre:)
34.
34.
machintos
fojesz most hiába mutatsz eladási statisztikákat én már elmondtam hogy ds-nek nem a grafikájával van baj hnemmma játékairol mert jo lenne a ds ha csak mari vagy zelda stb jönne rá.dea ds játékainak80 százalékéáta durván mint grafikailag és játékmentelige pocsék gamek adják.mert mig psp-re leht uyg portolni hogy elfogadhato legyen a game nézd mega fifa07-t trága szar munka látszik hogy alig foglakoztak vele afejlesztök de mégis elfogadhato szinten van.a ds-böl viszont nem lehet elfogadhatp portot kihozni a hardvere miatt lásdd king kong nfs stb szörnyen csunya pixeles vmik.de nem tagdom én is biroma yoshit meg a mariot de ads-nek ezeka gamek csak a 10százalékát adják.mert nálam ez volta döntö tény mert ds-t vettem vlna jo kis snes klasszikusokal tömték meg vlna gépet de ehelyete csaka végletekig felismerhetetlen butitto vmiket kaphatnék kézbe ha a ds-t választotam vlna.persze van pár kviétel de kevés olyannyira hopgy szinte minden évben max két játék van amiért érdemes kiadni 10 ezer ft-ot.és ezt te is belűthtaod ez van ezt kell szeretni ez a ds az érintö képernyöröl meg inkább nem mondok semmit mert edidg egy game-bans e lehett fömenüben lépkesdésne kivül hazsnálni.és én eddoga medal of honoron kivül egy olyan gamet se láttam és jáccotam mait nem lehettet rendsen irányitani sszall elég gyenge érv.és nem vok elfogult csak utálom mikor vlakai azért tart erösbbnek egy konzolt mert pár ezrele jobban kel.
33.
33.
fojesz
Srácok nevetségesek vagytok és elfogultak - csak azért véditek a gépet, mert neked van olyan.



Parancsoljatok, bizonyítok és lezárom a vitát.



http://www.gamekapocs.hu/hir/5048/Japan+konzol+eladasi+statisztikak
http://www.gamekapocs.hu/hir/4933/Japanban+a+DS+Lite+a+legkeresettebb+-+Top10


Remélem, nem kell ecsetelnem ezen két hír jelentőségét. A DS igenis tud vmit amit a PSP nem: lehet normálisan irányítani, olyan játékok jönnek ki rá, aminél nem a grafika számít. Idézek újra:



"Ugyanerről szól a Nintendo Wii vs. PS3 és X360 harc is: míg utóbbi kettő veszekedik, a Nintendo körberöhögi őket egy gyengébb géppel, amin ténylegesen nem a grafika számít."



Másfelől elképesztő az is, hogy azokat tekintitek félretájékozottaknak, akik naponta foglalkoznak ezen témákkal. Vicces.



(Remélem, ezek után azt kapom az arcomba, hogy megszállott PSP-ellenes vagyok. Csak azért mert karácsonytól nekem is lesz PSP-m - úgy tűnik, ennyire én nem vagyok elvakult. ...)
32.
32.
machintos
choco:ha észrevetted vlna te neked nem sikerül felfognod a hsz-et.fojesz meg azon kivül hogy vmennyivel joban fogy ads semit nem tud felhozni amivel bármennyire job lnee ds de ilyneket ir hogy simán alááza több százezer-el .............
31.
31.
twarez
ja, ö egyfolytában a ds eladásaitól van elájulva, te meg félre vagy ínformálva, azthiszed nemfogy a psp :S

30.
30.
Chocho
fojesz: Hagyd el, bármit írsz is nekik, félreértik. Az én hsz-emet se fogták fel...
29.
29.
Carbon
nem draftet hanem dragot sorry:D
28.
28.
Carbon
meg figyeld csak meg h mit csinalnak az nfs-el. a carbonba olyan jo dolgokat tettek bele. de ennyi. pedig azokbol olyan sokat ki lehetett volna hozna. pl az autosculptbol is. az sem lett olyan amilyennek kepzeltem. mert ugye akkor nemlenne mit bele tenni a jovo evi NFSbe. az MWbol kihagytak a driftet most meg az volt a Carbon egyik legnagyobb reklamja. most kihagytak a draftet majd jovore megint beleteszik es ez igy fog menni. most kitalaltak az autosculptot es azt fogjak fejlesztgetni egy par evig. hidd el ez a hirnev kihasznalas utol fogja erni az osszes ceget. ne mond nekem h az EA mindig gagyi jatekokat csinalt
27.
27.
pstomi
meg a sims 2-vel hogy kaszálnak. pedig már az alapjűtékba is beletudták volna rakni a petst az egyetemet megm indent. csak azért direkt nem rakták bre hogy külön kelljen megvenni.
26.
26.
Carbon
sztem nem arrol van szo h az ea nemtudna jo jatekokat fejleszteni. egyszerubb szart csinalni amit mar csak azert megvesznek mert pl. EA logo van rajta. IGAZ h ez ma mar nem teljesen igaz mert az EA egyre jobban bizonyitja azt h kurvara visszael az evek soran megszerzett hirnevevel. mert en pl. mar csak azert is kiprobaltam az NFSCt mert nfs es ez itt a lenyeg. hogyha en jatszok egy jo jatekot es tetszett akkor kiprobalom a masodik reszet is csak azert mert az elso jo volt. nah ha egy ceg mint pl. az ea ezt kihasznalja akkor sok penzt tud bezsakolni csak azzal h nem szan nnyi penzt a jatek fejlesztesere. sztem egy ido utan mar mindegyik ceg ezt fogja csinalni mert akarmit is mondtok a jatekfejlesztocegeknek csak az szamit h minnel kevesebb zset veszitsenek es igy szukseg is van arra h mindig jojjenek ujak...
25.
25.
pstomi
ea-nek eddig egy játákot tudott jol megcsinálni psp-re.

a sims 2-t. a psp-s sims 2 nagyban veri a pc-s változatot. meg igaz teljesen más is a játékmenet.
24.
24.
machintos
OTT LEGALUL SNES NEM SNE csak elirtamm.
23.
23.
machintos
fojesz:de éép az nem lenen gond ha ds-re csak régi felujitot snes (bár eg yidö utána z is kibaszott idegelö tud leni mert ugyebár idegelö ha egy cég csaka multbol tud megélni)de ehelyett csakszásszorosan lebutitottt pixelhibás mondnaiocsmány gameket kapunk.(lego2,nfs,king kong)mind kiprobááltam ds-en)mert mig a psp-s gamek kzözött vannak ps2 lebuitttotak ads -es gamek amelyek nem snes-böl meritenek eröt mind apsp lebutittott változatai.szall hülyeség itt a játékmenetet nézni mert 2006 enyhén boszant ha egy cég az ezeréve gameit akarja eladni 3d-ben.pedig a ds még a legjob szemszögböl nézve is csak ennyit ér.psp-re viszont jön egy exkluziv star wars game jön az exkluziv mgs:portabile ops akörökre osztott jenna darc stb.

és iit ads lényege:1 kategori:sne sklasszikusok felujitott változata

2kategoria:szörnyen lebuitott psp gamek.=nds

j
22.
22.
pstomi
egy kicsit nagyon sokkal. ps3-ban is van mozgás érzékelő kontroller nem?

akkor ebbe se veri a wii-t a ps3-at.
21.
21.
fojesz
No jó, a több százezer, kicsit túlzó volt. Kicsit nagyon. :)
20.
20.
fojesz
Félreértettél: oda volt írva: eladásokban. Összesített eladásokban igenis több száz ezer géppel alázza a PSP-t a DS, ezen nincs mit vitázni! Ez elfogadott tény, információ. Tény, hogy másfajta játékok jelennek meg a gépekre: igen, a PSP-s játékok jóval színvonalasabbak, mivel mi európaiak és az okos amcsik már nem képesek olyan játékkal játszani, amiben nem a grafika számít, hanem a játékmenet.



Ugyanerről szól a Nintendo Wii vs. PS3 és X360 harc is: míg utóbbi kettő veszekedik, a Nintendo körberöhögi őket egy gyengébb géppel, amin ténylegesen nem a grafika számít.
19.
19.
machintos
lealázza???no azért fogalmazzunk finomabban merta psp és a ds között ég és föld a különbség.mert kirély lenne a ds ha mario bros szintü gamek jönnének rá de a ds 90 százalékát a randa lebutitott gamek adják és ez ténny...de van oár kivétel mint golden axe vagy egy zelda és a nemrég megjelent maiobros.de azért ahhoz képest hogy már akkor több mint 2-éve van a piacon max egy kezeemen tudnámmegszámolni az igéretes gameket.és akkor ezzel szemben a psps gta-k ridge racer sorozat a daxter a killzone stb stb porig alázza a ds-t.ha már a te szohasználatodat utánozzam.és az azért az se mellékes hogy a ds eladási sikerei 80-90 százalékban a japáhnoknak köszönhetö europának vagy az amcsiknak alig.viszont psp-t japánaban nem vesznek eu-ban és az amcsiknál viszont fogy mint a cukor.jahhs és psp-n tuccc csodás felbontásu filemket nézni mp3-t hallgatni netezni stb
18.
18.
fojesz
A DS 2004. novemberében jelent meg. Annyira nem volt az régen. Ráadásként hacsak a Lite verziót vesszük, ami tavaly jelent meg, már az lealázza eladásokban a PSP-t. Persze relatív h kinek melyik tetszik, ez csak az általánosság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...