Három The Walking Dead-film is érkezhet

  • Írta: szlav
  • 2018. november 5.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Walking Dead már a kilencedik évadot hasítja, annak spinoff-sorozata, a Fear the Walking Dead pedig jövőre indítja az ötödiket. Robert Kirkman univerzuma azonban tovább szélesedik - az AMC három teljes értékű filmet tervez a jövőben.

Az AMC nagyot robbantott a The Walking Dead franchise-zal, s habár a sorozat vonzereje sokak számára alábbhagyott az első néhány évad óta, az mégis az amerikai tévécsatorna egyik legnagyobb brandje maradt. Ezt pedig nemcsak a fő széria kilenc évadjának, de az azóta egyre kiforrottabb Fear the Walking Deadnek is köszönhetik. Itt azonban nincs megállás, ugyanis a széria egyik fejese, Scott Gimple az Entertainment Weeklynek elárulta, hogy legalább három, teljes értékű filmen is dolgoznak.

Innentől komoly spoilerek következnek, úgyhogy csak saját felelősséggel!

A ma hajnalban leadott rész volt Rick Grimes utolsó epizódja a szériában. Már egy ideje tudtuk, hogy Andrew Lincoln karakterét kiírják a sorozatból, azt azonban nem tudhattuk, hogy egész pontosan miként. Nos úgy tűnik, hogy a sokat látott sheriffet nem most látjuk utoljára, ugyanis ő áll majd az egész estés filmek középpontjában.

Pontosan persze nem tudhatjuk, hogy miről szólnak majd a Rick Grimes-filmek, de Scott Gimple azt is elárulta, hogy Pollyanna McIntosh karaktere, Jadis is szerepel majd az új filmekben. A Netflix saját tévéfilmjeire hasonlító kezdeményezés nem kerül majd a tradícionális mozivászonra, a történetet azonban mégis érdemes lesz komolyan venni - Gimple szerint egy éveken átívelő epikus sztorit kapunk.

Az említett filmek mellett egyéb különleges rövidfilmekre és egy websorozatra emlékeztető szériára is számíthatnak a rajongók. Az utóbbiban olyan karaktereket ismerhetünk meg jobban, akik már meghaltak a televíziós szériában. "Láthatunk olyan embereket, akik meghaltak, vagy elmentek. Láthatjuk a jövőbeli karakterek történeteit. Láthatunk történeteket a világ minden tájáról. Beleláthatunk a múltba és a jövőbe is!" - magyarázta Gimple nagy lelkesedéssel.

10.
10.
GAMEROD
Már régi hír hogy lesz egy harmadik párhuzamos sorozat is ami havas vidéken játszódik.
8.
8.
Lorthirash
#6: Az Sw-t inkább ne is említsük, mert amit azzal műveltek az utóbbi részekben .....
7.
7.
mestermagyar
Kellett nekem a spoiler szekcióból 1 mondatot olvasni. :(
6.
6.
Mortis
Ez nem egy Star Wars, nincs akkora világa S lehetősègei mint egy egèsz univerzumnak. Ez a 9 èvad is nagyon sok, nyújtják mint a rètestèsztát S már règ túljutottunk azon a ponton ahol több volt a jó èvadok száma mint a rosszakè.
5.
5.
almaspite
Végig néztem ezt a részt... öhm. A rész végén amikor a csúzlival csinál egy lyukat a zombifején. Ajaj már előre is éreztetik milyen minőséget várjunk mostantól.

SPOILER
bár igaz nem kellene, de én megkérdezném a készitőktől, ha már ilyen "modon" szabadultak meg Rick karakterétől, akkor hogy a fenébe tartották vissza, hogy ne menjen vissza lányához, társaihoz, a barátaihoz.
SPOILER
4.
4.
Batman
A kitaposott bohóc cipő!
2.
2.
Yanez
Ezt az évadot még én is kibírom. Pláne, hogy jelenleg még érdekes is!
1.
1.
almaspite
Még ezt az évadot végig szenvedem... de utána hagyjanak békén. Inkább mentek volna jobban a képregény irányába. Ki fogja át venni a helyét???Norman Reedus? Vagy Melissa McBride? Ugyan már. Vikingekbe legalább volt valami jó alternatíva, itt meg csak a szenvedés megy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...