PUBG - decemberben PS4-re is?

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 6.
  • Pletyka
Link másolása
Friss fejlemények a PlayerUnknown's Battlegrounds PlayStation 4-re költözése ügyében. Ha hinni lehet a legfrissebb szóbeszédeknek, akkor a népszerű battle royale decembertől a Sony masináján is játszható lesz.

Legutóbb szeptemberben lehetett arról olvasni, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds hamarosan elveszíti konzolos exkluzivitását, és egyéves Xbox One-os kitérő után valamikor PlayStation 4-en is játszhatóvá válik a shooter.

A PSN Profiles fórum egyik olvasójának friss bejegyzése szerint a Sony adatbázisában már megjelent a játék, míg a Niko Partners elemzője, Daniel Ahmad már azt is tudni véli, mikor mutatkozik be a PS4-es kiadás.

A ResetErán megosztott információi szerint a decemberi The Game Awardson jelentik be hivatalosan, hogy jön a PS4-es változat, ráadásul a rendezvény napján, vagyis december 8-án már játszható is lesz a játék.

A Microsoft egyéves exkluzív szerződése december 12-én jár le.

6.
6.
Ooorky
#5: Előtte meg volt a Minecraft...
Ilyen időket élünk.
5.
5.
#3: Azt nem tudom, de volt előtte ez a Day-Z, akkor meg minden játék olyan volt. De az tényleg bughalmaz volt és abszolút nem érdekelte az embereket. Annyian játszottak vele, mint az állat. De szerintem így fog menni a kukába ez a mostani battle royale dolog is, ahogy az lett.
4.
4.
Back2U
#1: Szinte érzem hogy bepattintom a PS4 prot és 900p-ről upscale-lel fog menni a játék 15 FPS-sel.

Végülis a diavetítés is izgalmas volt 60 éve :-D
3.
3.
Blazkowicz
Érdekel még bárkit is ez az optimalizálatlan bughalmaz, de komolyan? :D
2.
2.
shatterhand
Most már nem érdekel. Fortnite jobban bejön.
1.
1.
Ooorky
Végre a PS-esekhez is elér az 1080p@15fps életérzés :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...