Készül a Breaking Bad-film

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 7.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Albuquerque Journal beszámolója szerint hamarosan kezdetét veszi Új-Mexikóban a tévétörténelem egyik legismertebb sorozatának, a Breaking Bad filmváltozatának a forgatása. Az író-rendező a széria alkotója, Vince Gilligan lesz.

Először a The Albuquerque Journal számolt be róla, majd később a Variety is megerősítette, hogy hamarosan megkezdődnek a Breaking Bad-film munkálatai.

A filmet a sorozat alkotója, Vince Gilligan fogja írni és valószínűleg rendezni is. A forgatás Új-Mexikóban zajlik majd, arról viszont nincs semmilyen információnk, miről is fog szólni a kétórásra tervezett mozifilm.

Éppen ezért azt sem lehet tudni, hogy az eredeti szereplői visszatérnek-e, ahogy arról sincs semmi tudomásunk, hogy előzménytörténetet mesél-e majd el a film, teljesen új szereplőkkel, vagy esetleg valami más irányba mozdulnak el az alkotók.

15.
15.
mestermagyar
#13: Nem éreztem hogy ilyen Walter-mániás kettősség lengené körül Jessie-t hogy ez következzen belőle.
14.
14.
Slik
amig az igazi alkotok dolgoznak rajta szerintem nem lesz baj
aki egy ennyire fantasztikus sorozatot kepes volt osszehozni nem fogja elrontani csak ugy
13.
13.
Yanez
#12: Igen jó ötlet! És akkor pl Walter mindig ott lenne, amolyan kepzeletbeli látomásként, hogy tanácsokat adjon neki, ergo a saját tudatallatija. Mint a Batman játékban Joker.
12.
12.
RebornSoul
Utólag átgondolva ez rohadt jól elsülhet, ugyanis most nézem, hogy nem tudni még a film témáját, viszont vannak róla pletykák, hogy arról fog szólni, hogy mi történt Jesse-vel a Breaking Bad sorozatot követően.

Amióta megnéztem a sorozatot, azóta ott motoszkál a fejemben a gondolat, hogy milyen jó volna látni, mi lett Jesse-vel. Hogyan próbálja helyerakni az életetét és hogyan próbálja feldolgozni a Breaking Badben történteket. Nagyon izgalmas téma, viszont egyben azt is gondoltam, hogy erre felesleges lenne egy újabb sorozatot felhúzni. Egy 2 órás film viszont tökéletes táptalaja lehetne ennek a sztorinak.
11.
11.
RebornSoul
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen mély bukástörténetet hogy lehetne egy filmen belül elmesélni - három filmben már könnyebben el tudnám. De hát Gilligan rendezi, szóval csak jó lesz. :D
10.
10.
mestermagyar
Van egy nagyon durva érzésem hogy az AMC-nek tele a töke a sorozatokkal mert a 10. évadnál már jó eséllyel nagyon fogynak a nézők. Az emberek 90%-a nem fog egy (walking dead esetében pláne) végigbingelni az alkalmak jó hányadában kifejezetten pocsékra sikeredett, olykor sorozattól ezreket eltántorító, esetleg túl lassúra sikeredett (Better Call Saul) 100+ részt.

Talán lehetséges hogy igen, ha egy (több) fél-autonóm egészestés filmet összeraknak. De ott legalább annak az esélye megvan hogy nem a csonton élő rajongóközönség túlélőihez jut csak el.
9.
9.
medson
#8: Ja semmi, közbe megtaláltam.
8.
8.
medson
#7: Egyáltalán nincs megerősítve semmi hivatalosan.
7.
7.
De tudjuk. Közvetlen folytatás lesz, Jesse-t fogja követni a történet a sorozat vége után.
6.
6.
medson
Nem fogja megerőszakolni a mesterművét, ő azért ennél okosabb. Én valami külön sztorira számítok ami lazán kapcsolódik a sorozathoz. A Better Call Saul is egy király spin off lett szóval én bízom benne.
5.
5.
A Pulyka
#4: Szambol vetted ki a szot.

Elozmenytortenet megis mi lenne? Egy unalmas kemiatanar hetkoznapjai? Esetleg abbol a reszebol lehetne valamit kezdeni, ahol meg egyutt dolgozott a regi kemikus tarsaival, akik kesobb az o otletebol gazdagodtak meg.
Folytatas meg megis hogyan?
Ha meg a sorozatot dolgozzak fel, akkor telibeszarom.
Bar a rendezoben megis bizom, remelem tudja mit csinal, kar volna megeroszakolni ezt a remek sorozatot.
A Dexter viszont meg jobban tetszett, csak azert emlitem, mert azt neztem elotte.
4.
4.
Ooorky
Az utolsó részben lezárták a sztorit.
Vége, The End, Nyista.

Némi pénzért megerőszakolni a sztorit és kipréselni a folytatást olyan tipikus "modern" hollywood-i húzásnak tűnik.
3.
3.
ollie92
Teljesen felesleges. 2 órában nem lehet leadni WW kálváriáját.
2.
2.
Hab
#1: Hát nagyon remélem, hogy nem.
1.
1.
Yanez
Ha nem a sorozat feldolgozása lesz, akkor jöhet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...