Leállították a Gran Turismo HD fejlesztését

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 3.
  • Gyászhír
Link másolása
A PlayStation 3-exkluzív Gran Turismo HD fejlesztését leállították - az autóverseny a japán játékosok számára egy demó formájában lesz elérhető.
A PlayStation 3-exkluzív Gran Turismo HD fejlesztését leállították - az autóverseny a japán játékosok számára egy demó formájában lesz elérhető.

Ugrás a galériához

A napokban egy jó és két rossz hírrel frissült a Gran Turismo HD japán weboldala. A jó hír szerint a PS3-exkluzív autóverseny demója december 24-től elérhető tíz járgánnyal és két pályával felvértezve. Örülünk is, mint majom a farkának, mi lehetne ilyenkor a rossz hír? Nos az, hogy mindezt a teljes játékért cserébe kapják a PS3-tulajok, a GT HD fejlesztését ugyanis leállították - a Polyphony Digital a Gran Turismo 5 fejlesztésére koncentrál inkább (utóbbinek készülte augusztusban kezdődött meg).

A hivatalos kommentek szerint nem ez lehet majd az utolsó Gran Turismo-demó az ötödik rész megjelenéséig. A Sony szóvivője elmondta, hogy több részletet is közzé tesznek majd a végleges játékból. A második rossz hír végül: a demó csak a japánoknak szól, egyelőre szó sincs amerikai illetve európai változatról.
1.
1.
Ati898
PS 3 ra akartam gyurni de ennyi rossz hír után akkor megveszem az X BOX 360 ! A Sony annyit vacakol a PS 3 mal hogy már nevetséges!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...