Bemutatkozott a Rain of Reflections

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Lionbite Games egy cyberpunk RPG-t készít Rain of Reflections címmel. A játék egy sötét, disztópikus jövőt tár elénk, amely izgalmas körökre osztott harcokkal, komoly morális döntésekkel és felfedezéssel kecseget.

A Rain of Reflections egy epizodikus megjelenésű cyberpunk RPG. Minden egyes fejezet más főszereplőre koncentrál. Az első rész címe Set Free lesz - ebben egy Wilona nevű tudóst ismerhetünk meg, aki a nők világméretű meddőségét szeretné megakadályozni. Ám az emberi kísérletek erkölcsiségét hamarjában megkérdőjelezi, így úgy dönt, hogy a legutolsó született gyereket kimenekíti a fogságból.

A disztópikus világban számos látnivaló akad. Ott van a felső tízezernek otthont adó Stem, de megfordulunk vallási központokban, ipartelepeken és hulladékfeldolgozóban is. Rajtunk áll, hogyan közelítjük meg a helyzeteket, lopakodhatunk, megpróbálhatjuk kidumálni magunkat a csávából, vagy harcolhatunk is a körökre osztott rendszer segítségével.

Döntéseinknek súlya van, és minden kihat a narratíva alakulására is.

Az első epizód valamikor "az elkövetkezendő hónapokban" érkezik PC-re. A második fejezet Open Eye címen fut, és egy magánnyomozót, Dwennon Westet irányítunk benne, míg a harmadik epizód, az Undercurrent Imrára, az ellenállási mozgalom kulcsfigurájára koncentrál majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...