Black Ops 4 - több szeretetet kap a zombimód

  • Írta: szlav
  • 2018. november 8.
  • Hír
Link másolása
A Treyarch idei nagy dobása, a Call of Duty: Black Ops 4 nagyot robbantott a Blackouttal, néhány rajongó szerint azonban ennek a Zombies látta kárát. A stúdió megígérte, több odafigyelést kap majd ez a játékmód is.

Aki mostanában nemcsak a Blackout 100 fős őrületét, vagy a klasszikus többjátékos módot próbálgatta a Black Ops 4-ben, az könnyen összefuthatott néhány game breaking hibával. Az idei Call of Duty zombimódja ugyanis bármennyire is szórakoztató, néha egész egyszerűen képes teljesen megadni magát. A helyzet persze korántsem olyan súlyos és gyakori, hogy emiatt az utcára vonuljunk, amikor viszont beüt a krach, akkor a legnyugodtabbak is simán falhoz vágnák a kontrollert/egeret.

A Treyarch szerencsére a legutóbbi frissítéssel már nekiállt a hibák orvoslásának, ha minden igaz, akkor sokkal stabilabb környezetben mészárolhatjuk a hullámokban érkező holtakat. A csapat ezzel együtt bocsánatot is kért a rajongóktól, s biztosították őket: szüntelenül dolgoznak a hibák orvoslásán.

"A legújabb update-tel egy olyan eszközt is beiktattunk, amivel követni tudjuk azokat a bonyolultabb eseteket, amikor a crashel a Zombies. Így izolálhatjuk a leggyakrabban feltűnő problémákat.

A jelentések alapján tehát egy listát állítottunk össze, ezeken pedig a prioritások szerint dolgozunk - folyamatosan érkeznek majd a javítások a következő néhány update során. A Zombies Easter Eggs változói és a komplexitása miatt a csapatunknak komoly dolga van, ha reprodukálni, később pedig orvosolni szeretnék a problémákat. Emiatt sajnos kicsit tovább tart a hibajavítás, így hát kérjük, és köszönjük a türelmeteket.

Tiszteljük és nagyra értékeljük azokat a játékosokat, akik komoly időt fektetnek a Zombies játékmódba. Ezáltal komoly elszántsággal igyekszünk leszállítani az eddigi legjobb játékélményt. A Zombies ma nem tartana itt a közösség és a rajongók támogatása nélkül, így minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a Black Ops 4 legyen a legjobb játék, amit valaha készítettünk."

3.
3.
shatterhand
#2: Ps4en is szar a ranglista meccs alatt. Emblemak ossze vissza, hianyos a lista,stb. Mar lassan ket hete ilyen szar.
A vege szinten szar,hogy mi alapjan adja a legjobb jatekost replayben. Van,hogy 3killt beadok ide oda futva gyorsan, erre olyat adnak le aki pl beragadt vhova es egyet ölt.
2.
2.
Falcon
Én a multiban tűnök el a rangosáról hiába én nyerek mintha ott sem lennék sehol nem szerepel a nevem és szinte állandó hiba napi szinten elöjön x box on
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...