Újabb LAN-partyt szervez az NFS Hungary

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Nagy sikert aratott az NFS Hungary első LAN-partyja, így a srácok újabb verseny szervezésébe kezdtek - értesített bennünket Rility, a csapat egyik vezetője.
Nagy sikert aratott az NFS Hungary első LAN-partyja, így a srácok újabb verseny szervezésébe kezdtek - értesített bennünket Rility, a csapat egyik vezetője.



A verseny helyszíne ezúttal a T-Online PG Cyber Café (Mammut 1, 3. emelet, a Palace Mammut előterében) lesz, ahol nyolcvan számítógép segítségével mérhetik össze erejüket a versenyzők Need for Speed: Carbonban. A nevezés teljesen ingyenes, ráadásként a játékosokat értékes nyeremények várják majd. Az esemény december 9-én, szombaton esedékes - a kezdés 10 órakor várható, s a regisztrációs ügyek lezajlása után körülbelül délben fog kezdődni a tényleges verseny.

8.
8.
Scoo
#9: Ja, hogy ez nyolcvan darabos. Akkor most csenben elkullogok a kis 60 darabos termemmel :)
7.
7.
Scoo
Én ha nagyon akarnám én is tudnék 60 pc-s lan partyt szervezni. Pont annyi gép van a 3 számtechteremben. GK Lan party? Valaki? :)
5.
5.
viperking
én a szeptemberi most wanted-esen voltam...hát nem volt vmi nagydurranás. asszondták PC-n lesz...Xbox-on és PS2-n volt. utána rendes autók se voltak a gémben mer taz egyik csoportnál full tuning mustang meg impreza nálunk meg csak alap golf volt, úgtyhogy ha neki mentél egy taxinak akkor már vesztettél.
4.
4.
skiz0
hátjha, végülis...egy GPS-hez vagy WCG-hez képest lócicc, dehát azért nem ilyenről van itt szó :)
3.
3.
Carbon
ugyanmar miaza 80PC?:D....csak egyik szobamban van annyi:D
2.
2.
skiz0
nemmmm kötekedik :P

jó ez így :D mini LAN-party :)...bár mini...."csak" 80 PC lesz.. :D
1.
1.
nagi
Azért egy 1 játékból álló versenyt elég meredek lanparty-nak hívni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...