Epikus előzetesen a Battlefield V

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 9.
  • Videó
Akadnak szerencsések, akik már a mai naptól csatlakozhatnak a Battlefield V csatatereihez, a játék ugyanis EA és Origin Access-tagok számára már elérhető. Mindenki más egyelőre csak előtöltheti az év egyik legjobban várt shooterét.

Robbanásokban, méretes ütközetekben és véres csataterekben gazdag, látványos premier előtti előzetest kapott a Battlefield V, ami ugyan november 20-án jelenik meg, de az EA és Origin Access-tagok már a mai naptól fejest ugorhatnak a világháborús csatákba. Mindenki más csak előtölteni tudja a játékot egyelőre, az időpontokat itt tudjátok leellenőrizni.

A Battlefield V PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg. A kampány elejébe most te is belenézhetsz:

48.
frankdelgado
Ez biztos menő duma nàlatok...a kisegítő iskolàban...
47.
Ooorky
#46: Nem tudja, suliban egy csődtömeg az élete, itt éli ki magát, találkoztam már ilyennel nem egyszer.
46.
ollie92
#45: Faszikám, tedd már magad tartalékba....
44.
frankdelgado
#43: Újam gamer sztenderd duma: "szànalmas". Ettől leszel megmondóember? Ilyen nyomorúsàg viràga magyaràz a 16 évesekről....
43.
frankdelgado
#41: Újam gamer sztenderd duma: "szànalmas". Ettől leszel megmondóember? Ilyen nyomorúsàg viràga magyaràz a 16 évesekről....
42.
Beniciodeltoro
Én ha tehettem mindig a BF-et toltam a COD helyett, de most valahogy nem hozott lázba, talán egy modern warfare kellett volna újra.
Egyenlőre elvagyok a RDR2-vel.
41.
Ooorky
#39: Megtaláltam, pont ugyanolyan szánalmas vagy, mint ő volt ezzel az erőltetett "kömény troll vagyok" mentalitással :D
40.
ollie92
A kasztokban lehet nemet váltani, de a tanker és pilot alapban nő :D és nem lehet átváltani :D
39.
frankdelgado
#36: Csalódást kell okoznom, sajnàlom h veszteség ért h nem talàlod a lelki tàrsadat...
38.
akbar0423
#37: Eredetileg úgy volt. De nem hagyom szó nélkül, hogyha személyeskedsz és hülyeségeket írsz :)
37.
frankdelgado
#34: Nem az volt, h nem olvasod el? :)
36.
Ooorky
#33: Jobban belegondolva 1:1-ben ezt a béna stílust tolta. Te vagy az Urmy?
35.
Ooorky
#32: Gyúrós szöveg. Utoljára ilyet Dawn of War fórumon nyomatot egy srác ~10 éve akiről kiderült, hogy 16 éves epilepsziás hülyegyerek.
34.
akbar0423
#32: Csak a véleményemet írtam le :) Ne haragudjatok ,hogyha bárkit is megbántottam ezzel. Nem szaladok, hanem van jobb dolgom is. Te is úgy próbálsz ítélkezni, hogy semmit nem tudsz rólam... Gratula! Te pedig próbálj meg életet keresni magadnak, mindenkinek tennél vele egy szívességet, pengeboy :)
33.
frankdelgado
#27: Na megint tanultam vmit :). Edgelord. Beírom ezt is a langyi gamer szövegek közé (hater, fanboj). Szaknyelv vazze....
32.
frankdelgado
#31: Nagyon penge vagy, beszólsz azt elszaladsz. Gondolom a gyúràssal meg az a bajod h nem megy. Probàlkozz a spinninggel...
31.
akbar0423
#29: Agyadra mehetett a synthol vagy a cucc, amit csirkemell mellett tartasz a frigóban.
Félreértesz barátom, a realisztikusságot én a látványra értettem, nem várom el, sőt Isten ments' hogy egy BF játék ArmA legyen. II vh. feeling és legalább BF1 szintű játékmenet, összhatás, zene/hang minőség lehetne, de sajna nincs. Ez az én véleményem, én nem akarom senkire ráerőltetni. Várható volt, hogy elkezdesz offenselni és gyerekezni, holott semmit nem tudsz rólam. Miért, te mit tudsz a 2 vh-ról? Lehet én többet konyítok hozzá, mint te. Veled is öröm beszélgetni, épp ezért abba is hagyom. Ne is méltass arra, hogy visszapofázz erre, mert úgysem olvasom el. További jó játékot neked és előre sajnállak, hogy a cuccos mit fog veled tenni a jövődben. Csá!
30.
Ooorky
#29: Egyetlen egyszer sem írtam egyetlen BF-ről sem jót vagy rosszat mivel egyedül a BC2 van meg (azt is nyertem és ki se bontottam), látszik, hogy ész nélkül fröcsögsz.

Plusz persze jót mulatsz a 14 éves haverjaiddal akik felnéznek a középsulis kemény legényre.
29.
Pacsirta
#27: Így van Ogreee. nem rajongok a BF-ért. Szimplán van egy haveri kör lassan 8 éve akikkel gémelümk. Élvezzük a játékokat. Ennyi. Te meg a haverjaid, itt sírtok ríttok a hazudozós Olli 98-al, aki leírta már vagy két hónapja, hogy neki fizikailag fáj az új BF :))) Jó nekem így, jót röhögök rajtatok kanapéhuszárokon, és jót mulatok az új BF-el, Rainbowal és a Divisionnal :)Ö)
28.
Pacsirta
#26: Ezért felesleges volt első kommentelni. Felesleges veled beszélgetni. Realisztikusságot várni a Battlefield játékoktól?? Ki vagy te? Mi vagy te? Hol élsz te gyerek? Realisztikusság??? Tudod te milyen volt a 2. WH? Azt akarod játszani? Olyat senki nem fog tudni csinálni. . . Jó éjszakát.
27.
Ooorky
#26: Nem rajong ő semmiért, valszeg nem is játszik vele.
Szimplán egy hormontúltengéses tini, szaknyelven "edgelord".
26.
akbar0423
Ez az első kommentem ezen az oldalon.
Kedves Pacsirta! Mondd csak, téged az EA/DICE lefizet, hogy így felszopd ezt a játékot tövig? Elhiszem hogy te valami nagyon hardcore BF játékos lehetsz, de azért ne hurrogd már le itt az embereket, mert van igazság abba amit írnak. Kezdjük a jó dolgokkal: a látvány egész pofás, de realisztikusnak egy percig nem mondanám + BF1 jobban nézett ki. Mi lett átalakítva? A mozgásrendszer? Azért mert betettek egy olyan opciót hogy lehet guggolva futni? A célzást azt inkább hagyjuk mert azt még te sem gondoltad komolyan szerintem. Hogyha ezt elmondanád a Bohemia Interactivenak(ArmA sorozat fejlesztői), körberöhögnének. Nem, nem copy/paste játék, az tény. Csak kár, hogy amit változtattak, az mind szarul sült el. Én nem vagyok SJW, nem érdekel hogy mennyire pc ez a játék. Én egy autentikus II. vhs FPS szerettem volna, de ennél az előző rész is autentikusabb a sok gépfegyverével az I. vh-ban.

Ja, és én is megjelenése óta játszom az Access Premier miatt, és én is full grafon tolom. + a női sikongatás idegesítő és illúzióromboló.
25.
ollie92
#22: Nem mondok rád semmit, ugyanis a kifejezéseket se tudod érteomezni. Régebben azt mondtam, hogy fáj, hogy a Dice ilyen irányba ment el a Bf3 után. Az ha valami fizikai fájdalmat okoz, az olyan lenne, mint ha nem tudnék lélegezni, vagy a fejem fájna. Baszni rá, csomó más játék van ami megéri a pénzét. A videók alapján a repülés tetszik, de a hangok es a copy paste takedown animaciók mind az olcsó munkára utalnak. Kurva kevés a tartalom és kevés is fog jönni a köv fél évben. Megveszem majd én is, de annyiért amennyiy ér, 30€. Fél év múlva, ha nem 8 map lesz és két kaszt. De azok a sikítozó nők kurva idegesítők benne. Teljesen kitaszít az élményből.
24.
Pacsirta
#23: Szívesen! Örülök, hogy segíthettem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...