Epikus előzetesen a Battlefield V

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 9.
  • Videó
Link másolása
Akadnak szerencsések, akik már a mai naptól csatlakozhatnak a Battlefield V csatatereihez, a játék ugyanis EA és Origin Access-tagok számára már elérhető. Mindenki más egyelőre csak előtöltheti az év egyik legjobban várt shooterét.

Robbanásokban, méretes ütközetekben és véres csataterekben gazdag, látványos premier előtti előzetest kapott a Battlefield V, ami ugyan november 20-án jelenik meg, de az EA és Origin Access-tagok már a mai naptól fejest ugorhatnak a világháborús csatákba. Mindenki más csak előtölteni tudja a játékot egyelőre, az időpontokat itt tudjátok leellenőrizni.

A Battlefield V PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg. A kampány elejébe most te is belenézhetsz:

48.
48.
frankdelgado
Ez biztos menő duma nàlatok...a kisegítő iskolàban...
47.
47.
Ooorky
#46: Nem tudja, suliban egy csődtömeg az élete, itt éli ki magát, találkoztam már ilyennel nem egyszer.
46.
46.
ollie92
#45: Faszikám, tedd már magad tartalékba....
44.
44.
frankdelgado
#43: Újam gamer sztenderd duma: "szànalmas". Ettől leszel megmondóember? Ilyen nyomorúsàg viràga magyaràz a 16 évesekről....
43.
43.
frankdelgado
#41: Újam gamer sztenderd duma: "szànalmas". Ettől leszel megmondóember? Ilyen nyomorúsàg viràga magyaràz a 16 évesekről....
42.
42.
Beniciodeltoro
Én ha tehettem mindig a BF-et toltam a COD helyett, de most valahogy nem hozott lázba, talán egy modern warfare kellett volna újra.
Egyenlőre elvagyok a RDR2-vel.
41.
41.
Ooorky
#39: Megtaláltam, pont ugyanolyan szánalmas vagy, mint ő volt ezzel az erőltetett "kömény troll vagyok" mentalitással :D
40.
40.
ollie92
A kasztokban lehet nemet váltani, de a tanker és pilot alapban nő :D és nem lehet átváltani :D
39.
39.
frankdelgado
#36: Csalódást kell okoznom, sajnàlom h veszteség ért h nem talàlod a lelki tàrsadat...
38.
38.
akbar0423
#37: Eredetileg úgy volt. De nem hagyom szó nélkül, hogyha személyeskedsz és hülyeségeket írsz :)
37.
37.
frankdelgado
#34: Nem az volt, h nem olvasod el? :)
36.
36.
Ooorky
#33: Jobban belegondolva 1:1-ben ezt a béna stílust tolta. Te vagy az Urmy?
35.
35.
Ooorky
#32: Gyúrós szöveg. Utoljára ilyet Dawn of War fórumon nyomatot egy srác ~10 éve akiről kiderült, hogy 16 éves epilepsziás hülyegyerek.
34.
34.
akbar0423
#32: Csak a véleményemet írtam le :) Ne haragudjatok ,hogyha bárkit is megbántottam ezzel. Nem szaladok, hanem van jobb dolgom is. Te is úgy próbálsz ítélkezni, hogy semmit nem tudsz rólam... Gratula! Te pedig próbálj meg életet keresni magadnak, mindenkinek tennél vele egy szívességet, pengeboy :)
33.
33.
frankdelgado
#27: Na megint tanultam vmit :). Edgelord. Beírom ezt is a langyi gamer szövegek közé (hater, fanboj). Szaknyelv vazze....
32.
32.
frankdelgado
#31: Nagyon penge vagy, beszólsz azt elszaladsz. Gondolom a gyúràssal meg az a bajod h nem megy. Probàlkozz a spinninggel...
27.
27.
Ooorky
#26: Nem rajong ő semmiért, valszeg nem is játszik vele.
Szimplán egy hormontúltengéses tini, szaknyelven "edgelord".
26.
26.
akbar0423
Ez az első kommentem ezen az oldalon.
Kedves Pacsirta! Mondd csak, téged az EA/DICE lefizet, hogy így felszopd ezt a játékot tövig? Elhiszem hogy te valami nagyon hardcore BF játékos lehetsz, de azért ne hurrogd már le itt az embereket, mert van igazság abba amit írnak. Kezdjük a jó dolgokkal: a látvány egész pofás, de realisztikusnak egy percig nem mondanám + BF1 jobban nézett ki. Mi lett átalakítva? A mozgásrendszer? Azért mert betettek egy olyan opciót hogy lehet guggolva futni? A célzást azt inkább hagyjuk mert azt még te sem gondoltad komolyan szerintem. Hogyha ezt elmondanád a Bohemia Interactivenak(ArmA sorozat fejlesztői), körberöhögnének. Nem, nem copy/paste játék, az tény. Csak kár, hogy amit változtattak, az mind szarul sült el. Én nem vagyok SJW, nem érdekel hogy mennyire pc ez a játék. Én egy autentikus II. vhs FPS szerettem volna, de ennél az előző rész is autentikusabb a sok gépfegyverével az I. vh-ban.

Ja, és én is megjelenése óta játszom az Access Premier miatt, és én is full grafon tolom. + a női sikongatás idegesítő és illúzióromboló.
21.
21.
Sid3481
#20: Én értem, hogy mit mondasz, de ez már évek óta tart szerintem, a játékokban és a filmekben is(mindig kell egy vicces idegesítő fekete srác). Valóban régen ez nem volt felkapott téma, és egy ilyen típusú játékban sem volt női karakter, de a világ változik talán most érett meg rá a társadalom vagy lehet csak tényleg trendi. Viszont nem hiszem el, hogy ez ennyi embert zavar mint amennyi emiatt hőzöng. Nem mindegy, hogy ki van a fegyver végén, kitől kapja a killt!? Kíváncsi leszek, ha lehet majd nemet választani a játékban, hány női karakterrel futok majd össze, mert gyanítom, hogy elég sokkal!
20.
20.
tyber16
#19: Én elhiszem hogy voltak női katonák. És tudom hogy gyerekek is harcoltak. Engem az egésznek az ábrázolás módja zavar. Mivel ez a téma mostanában lett felkapott ezért süt le róla hogy miért most csinálják ezt? Egyszerű mert megakarnak felelni a mai divatnak. Régen is csinálhatták volna ezt ugyanúgy mint most, csak ez a nő dolog manapság lett felkapott és ezért tették bele most így. A bf1-be is volt női katona de ott szépen bele volt simulva a játékba(ezt most lehet hülyén fogalmaztam, bocs miatta, fáradt vagyok).
19.
19.
Sid3481
#17: Nem értem miért nehéz még mindig elfogadni, hogy voltak női katonák a második világháborúban!? Miért kell még mindig ezen kattogni, ha a való életben voltak akkor itt miért ne lehetnének? Csak utána kellene nézni és nem az aktuális trendet követve azt szajkózni, hogy ez nem életszerű. És elárulom gyerekek is harcoltak a fronton, szerinted trendi lenne belerakni Őket? Annyira nyomatják sokan, hogy ez nem második világháborús feeling. Akkor az milyen, hányan élték át borzalmakat? Voltatok egyáltalán katonák? Ideje lenne felébredni és a biliből kivenni a kezeteket, ez a szórakozásról szól, hogy 64 ember rohangál a pályán és nem hetekig hónapokig kuksol egy lövészárokba, na az életszerű lenne, csak nem szórakoztató.
18.
18.
gomba56
Itt egy cikk a Nőkról és a háborúról! Érdemes elolvasni, s utána lehet okoskodni a háborúról és a nőkről!

http://www.rubicon.hu/magyar/oldalak/a_nok_es_a_hadsereg
17.
17.
tyber16
#15: Ezek alapján még elszomorítóbb hogy ennyire beárnyékolták ezzel az sjw marhasággal. Nincs bajom ha női karaktereket tesznek játékokba de ide egyszerűen nem való és lerí az egészről hogy a mai "trend" miatt tették bele és ez a szar. Pár éve milyen jól megvoltak a 2. vh-s játékok enélkül. Érdekes mivel akkor ez nem volt felkapott nem is erőltették. Egy bf-nek meg semmi szüksége ilyenekre.
16.
16.
frankdelgado
Megvàrom a teszteket, meg a jàtékos véleményeket, azt meglàtjuk milyen lesz. Se nem bétàzom, se nem foglalkozom vele,
h előzetesen hogy fikàzzàk szét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...