Volcanoids - steampunk túlélőjáték a láthatáron

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Steampunk gépek, robot ellenségek, bázismenedzselés és halálos vulkánkitörések. Kell-e még más is egy sikeres indie játékhoz? Nos, januárban kiderül, akkor érkezik ugyanis a Steam Early Access rendszerébe a Volcanoids.

A steampunk korszakban egy mára már elhagyatott szigeten a robotok fellázadtak az emberek ellen, és hatalmas fúrójárműveikkel posztapokaliptikus senkiföldjévé varázsolták a hajdanán csodás szigeteket. A gépek ugyanis képesek voltak rá, hogy mindent elsöprő vulkánkitöréseket generáljanak, így az emberiségnek szinte semmi esélye sem volt az életben maradásra.

Páraknak azonban mégis sikerült. A játékban közülük az egyik túlélőt irányíthatjuk, aki egy - a trailerben is látható - járművet meglovasítva egymaga veszi fel a harcot az elnyomó gépek ellen. A játék során a belső nézetű akción és a bázisunkként szolgáló jármű fejlesztésén lesz a hangsúly, de emellett számíthatunk majd némi co-op- és PvP-lehetőségre is.

A Volcanoids egyelőre még nem kapott pontos megjelenési dátumot, korai hozzáférésű állapotban viszont 2019 januárjától lesz elérhető a Steamen.

2.
2.
Aborg
Egy regebbi hir azt irta hogy a geppel a vulkan ellen kell harcolni. Arra szamitottam hogy ezzel a fold-furoval kell majd valahogy elvezetni a lavat (jo folyadek-fizikara szamitottam).
Ehhez kepest tenyleg egy tucatcucc futkosos FPS-nek tunik sajnos...
1.
1.
markoci555
unalmas tucat cuccnak tűnik, majd meglátjuk mi sül ki belőle

ha a jármű a központ, akkor nem tudom hogy tekintsek rá, mert nem egy igazi autóval van dolga az embernek, amit az átlagember imádhat, pl egy izomautó, hanem valami nagy monstrum ez, inkább vonat vagy ház szerűség
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...