Pagan Online - íme, a Wargaming akció-RPG-je

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A World of Tanks készítője adja ki a Mad Head Games akció-RPG-jét, amely jövőre landol PC-n. A Pagan Online egy olyan világban játszódik, amit a "keresztény mitológia előtti" pogány istenek uralnak. A MOBA-íz sem hiányozhat.

Dicséretes, hogy a World of Tanks, a World of Warplanes és a World of Warships mellett a Wargaming új dolgokkal is kísérletez, még akkor is, ha csak kiadóként áll a Mad Head Games alkotása mögött. A Pagan Online egy fantasy akció-RPG, nyakon öntve némi MOBA-elemmel.

A játék világa a kereszténység előtti mitológiából táplálkozik, pogány istenségek uralják a disztópikus vidéket. Alapjáraton több száz ellenséget kell lemészárolnunk, ám az anyag ugyanúgy jutalmazza a stratégiázást és az okos tervezést, mint a MOBA-címek.

A Pagan Online egy hosszú egyjátékos kampányt is tartalmaz, amit a készítők ugyanúgy támogatnak majd, mint a multit, tehát az úgynevezett Battle Chapterek folyamatosan érkeznek majd hozzá.

Az első trailer és koncepciós rajzok alapján a hangulattal sem lesz gond. A játék egyelőre PC-re érkezik valamikor 2019-ben, de lesz alfateszt is, amire ezen a linken keresztül iratkozhatunk fel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...