HellSign - indulhat a szellemvadászat!

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 11.
  • Videó
Link másolása
Régóta várunk már a Ballistic Interactive paranormális nyomozós RPG-jére, de a minap végre elstartolt a korai hozzáférésű változat a Steamen. A HellSign hőse mindenféle kísértetjárta házba látogat el, hogy elűzze a fenyegetést.

A HellSign már a Steam Early Access-kínálatát erősíti - pont két évet vártunk a korábban Hellhunter címet viselő felülnézetes RPG-re. Úgy néz ki, még 12 hónap van hátra a végleges verzióig.

A játékban egy szabadúszó szellemvadászt irányítunk, aki egy baljós ausztrál városba látogat, ahol a legtöbb házat megszállta valami földöntúli entitás. Mindegyik pálya véletlenszerűen generált, és fel leszünk szerelve EMF-szkennerrel, UV-lámpával, valamint mozgásérzékelővel, hogy a szellemek nyomára bukkanjunk - ha pedig szorul a hurok, marad a lőfegyver. Persze ahány hely, annyi titok és családi dráma lappang a háttérben.

Az elvégzett munkáért pénzt kapunk, amit új felszerelésekre és a repertoárunk fejlesztésére fordíthatunk, idővel a durvább helyek sem okoznak majd leküzdhetetlen akadályokat. A legfontosabb eszközünk a naplónk, amit lapozgatva egyre többet tudhatunk meg a különféle entitásokról és azok gyengeségeiről.

A korai verzióban a teljes első fejezet játszható végig, 12 bosst és 13 kreatúrát győzhetünk le a 10-12 órás játékidő során. A teljes játékban további két fejezet lesz, így összesen 40 óra kutakodás és parás pillanat vár ránk.

1.
1.
crytek
Mekkora lenne egy hasonló game csak tpsbe a supernaturalra épülbe.
1az1be mint a sorozat lenne egy főhadiszállás ahol laptopon kapjuk az ügyeket felcuccolunk és eksün. Lehet váltogatni a szereplők között akik adják az arcukat hangukat.. Epic lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...