Ropogós Crackdown részletek

  • Írta: Daks
  • 2006. december 4.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft ma újabb részleteket árult el a GTA világát megálmodó David Jones új játékából. Ezúttal az ügynökök bemutatásán a sor.
A Microsoft ma újabb részleteket árult el a GTA világát megálmodó David Jones új játékából. Ezúttal az ügynökök bemutatásán a sor.

A hivatalos sajtóközlemény:

"Hőseink megtervezésekor szerettük volna elkerülni a tipikus magas, komor, jóképű és egyéb unalomig ismert sztereotípiákat, amiket már annyi játékban láthattunk. Szerintünk a szuperhősöknek nem szabadna egy kaptafára épülniük, így mi a megalkotásukkor sok különböző kultúrából és történelmi háttérből merítettünk ihletet.

Valódi személyiséggel rendelkező hősöket szerettünk volna, harci festésekkel, piercingekkel és tetoválásokkal. Számtalan történelmi csata harci ruházatát és kifestését tanulmányoztuk annak érdekében, hogy hőseink valóban úgy fessenek, mint akik számos véres ütközeten estek át, és akik kívül-belül kemények, mint az edzett acél.

Irtó büszkék vagyunk rá, hogy ezúttal nem csak marketingmaszlag, hogy hőseink egyedi keményfiúk sorából fog állni, akik egy közös cél érdekében egyesítve erőiket alkotnak szupercsapatot.

Az afroamerikai ügynök: Szerintetek az összes szuperhős magas, komor, jóképű, vagy éppen fehérbőrű? Szerintünk egyáltalán nem. Mivel tényleg a lehető legérdekesebb felhozatalt szerettük volna összehozni, ennek a szereplőnek az alapötletét a népszerű Penge képregényekből merítettük. Még nem tudtunk semmi bizonyosat a karakterről, de abban biztosak voltunk, hogy valami Penge-szerűt szeretnénk. A végtelenül komor hangulattal bíró, tetőről tetőre ugráló szuperhős baljóslatú csíkmintája füle felett is egyfajta tiszteletadás Penge különleges hajviseletének.

Az orosz ügynök: Megalkotásakor nehéz volt elvonatkoztatnunk az ilyen karaktereknél szokásos bajusztól és szőrmekalaptól; végül a Hegylakó filmek Kurgen karakterét vettük alapul, csak éppen teljesen feje tetejére állítottuk azt. A hiányos hajkoronát hasonló szakállra cseréltük és sötét, mélyen ülő szemeket adtunk hozzá, hogy egyfajta őrült különc benyomását keltse.

A gót ügynök: A Marlyn Manson-hoz hasonló, holtsápadt, fehér bőrt vettünk alapul minden testrészt beborító fekete sminkkel. Azt viszont szerettük volna elkerülni, hogy úgy nézzen ki, mint a Kiss banda egyik tagja, így szintenként változó szakállat is hozzácsaptunk.

A norvég ügynök: Nem akartuk a klasszikus „szőke haj, kék szemek, csíkokba fonott haj” banalitást alkalmazni, így inkább csak egyetlen hosszú copfot adtunk neki, tetoválások helyett pedig érdekes mintájú kék arcfestést.

A maori ügynök: Itt a szokásos, törzsekről eszünkbe jutó sztereotípiát szerettük volna elkerülni, így ezt a külsőt tetoválásokkal és hajba font acéltüskékkel modernizáltuk.

A thaiföldi ügynök:
Alapvetően ázsiai ügynökünk ellenpontja. Az alapvonások tisztázása után egyszerűen nála használtunk fel mindent, amit ázsiai társánál kihagytunk.

A hispán ügynök: Erős dél-amerikai vonásokat szerettük volna hangsúlyozni nála, így többek közt tetoválásokkal, arcszőrzettel és harcokból eredő forradásokkal igyekeztünk személyiségét egyedivé tenni.

Az ázsiai ügynök: Ázsiai ügynökünknél tradicionális külsőt vettünk alapul, amit egy enyhén korosodó személyiséggel dobtunk fel. Amerikai ügynökünkkel ellentétben az ázsiai karakter fejlődése során egyre erősebbé és bölcsebbé válik: ötös szinten már teljes hajkoronáját fehér szálak alkotják, ami igen tetszetősen mutat fekete öltözékével."

2.
2.
skiz0
úh..én úgy tolnáááám :(

nagyon jó lesz ez...de durva, szerintem még a borító designja is a GTA-s borítóra emlékeztet :)
1.
1.
machintos
állatira bejön ezaagamme ...talána fable2-után eztv ároma legjobn...persze kén e hozzá egy x-is:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...