Előzetest kapott a Spider-Man következő DLC-je

  • Írta: Shifty
  • 2018. november 13.
  • Videó
Link másolása
Pár napja már tudjuk, mikor is mutatkozik be a Spider-Man háromrészes The City That Never Sleeps DLC-sorozatának második felvonása, a Turf Wars. Most már kedvcsinálót is tudunk mutatni hozzá.

Napokkal ezelőtt jelentettük, hogy jövő héten kedden élesedik az Insomniac-féle Pókember-játék háromrészes DLC-csomagjának, a The City That Never Sleepsnek a második epizódja, a Turf Wars. A következő felvonás továbbszövi a The Heistban felvezetett szálakat, miközben jobban belemerülhetünk New York bűnbandáinak a háborújába is.

A DLC a szezonbérletes kiadás mellett külön is megvásárolható lesz, és ezúttal is egy új küldetéssorozatot, kihívásokat, mellékküldetéseket, bűneseteket és trófeákat fog tartalmazni. Emellett kapunk három vadonatúj Pókember-ruhát is, amelyek a következők lesznek: miénk lehet a Spider-Armor MK-I, a Mangaverse Spider-Clan, valamint az Iron Spider Armor.

8.
8.
Batman
#7: Még nem volt meg? Milyen exkluzív fan vagy te? Shame!
6.
6.
Macifasz
#5: Asszem nyilatkozták is, mivel rengetegen kérdezték, hogy mi van a ruhával, hogy nagyobb szerepet szánnak neki annál semmint, hogy odaadják egy DLC ruha kiegészítőként.
5.
5.
PGab
#4: Azt vagom, de az messze nem ugyanaz...
Legyen ugy, ahogy mondod!
4.
4.
Macifasz
#3: A Macskától már az alapjátékban kaptál fekete Pókruhát. De a klasszikust sztem nem fogják elpazarolni holmi DLC kiegészítőnek. Szerintem majd a második részre szánnak neki sokkal nagyobb szerepet.
3.
3.
PGab
Sose fogjak hozza adni az igazi fekete pok ruhat?
Annyira alap kepregenyes es adta volna a macskaval.... kepregenybe is volt igy, pl. a 25. szamban.
1.
1.
Batman
Nem tetszik! Nem kéne a miniguns fószerrel meg a reskinezett sable jetpackes csávóval reklámozni a dlc-t, mert rohadt unalmas már az állandó controller csapkodás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...