Overwatch - egyhetes próbakör indul

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 19.
  • Akció
Link másolása
Ki tudja hányadszor, de ismét ingyenesen kipróbálható lesz a Blizzard heroshootere. Az ajánlat holnap indul, és egészen november 26-ig tart mindhárom platformon - remek lehetőség, hogy az új karakterrel, Ashe-vel is megismerkedhessünk.

Újra ingyenesen játszható az Overwatch, ám a korábbi akcióktól eltérően, ezúttal egy héten át várja az újoncokat a Blizzard lövöldéje. A móka holnap, azaz november 20-án indul, és egészen november 26-ig él PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Már csak azért is érdemes letölteni a klienst, mert a legújabb hős, Ashe is a felhozatal részét képezi. A hölgy remekül tűri a sérüléseket, emellett távolról is hatékony lövész. Ultimate képességével egy Bob nevű robotot idézhet meg, amely a levegőbe lövi az ellenséget, így a lány könnyedén le tudja szedni őket.

Ezenkívül az összes pálya, hős és játékmód a rendelkezésünkre áll a próbahét alatt, beleértve a Quick Playt és a Competitive módokat is. A Mystery Heroes véletlenszerűen váltogatja a karaktereket minden egyes halál után, így tökéletes ahhoz, hogy megismerkedjünk a hősökkel.

2.
2.
B-Shaggy
#1: Nem olyan vészes. Amióta elindult a játék, ilyenkor szinte mindig ingyen hétvége van.
1.
1.
Perseus84
Zötyög csak már a vonat be kell hozni az új játékosokat. Én örülök neki legalább kipróbállom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...