A Bigben adja ki a készülő Werewolf-játékot

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 23.
  • Biznisz
Link másolása
A Focus Home Interactive bejelentette, hogy a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood kiadási és terjesztési jogát átruházta a Bigben Interactive-ra, ami nem csoda, hiszen a fejlesztő, a Cyanide is a francia cégé. 2020-ban jöhet a játék.

A Werewolf: The Apocalypse - Earthbloodot még 2017 januárjában jelentették be, miután a Paradox megszerezte a CCP-től a World of Darkness-jogokat. Időközben a Bigben Interactive felvásárolta a játék fejlesztőjét, a Styx: Master of Shadowst, a Blood Bowlt és a Call of Cthulhut is jegyző Cyanide Studiót.

A csapat már két éve dolgozik az akció-RPG-n, így érthető, hogy a Focus Home Interactive a Bigbenre ruházta át a kiadási jogokat. Mindez csupán formalitás, hiszen az anyacég változatlan marad.

A Werewolf: The Apocalypse - Earthbloodban egy Cahal nevű vérfarkast irányítunk, aki visszatér korábbi klánjához, hogy bosszút álljon mindazokon, akik Gaiát, a Földanyát bemocskolják. Egy nagy háború részesei lehetünk a Pentex nevű megavállalat ellen, melynek káros tevékenysége felborítja a természet egyensúlyát. 

A megjelenés 2020-ban várható PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...