Mount & Blade 2 - neveljünk gyerkőcöket!

  • Írta: szlav
  • 2018. november 24.
  • Hír
Link másolása
Egy nemes család fejeként fontos, hogy utódaink méltó örökösök legyenek, hiszen ők viszik tovább a ház hírnevét. A Mount & Blade 2: Bannerlord ismét visszahozza a dinasztiarendszert, gyermekeinket pedig mi indíthatjuk el a helyes úton.

Nem csupán egy lovag, egy egész dinasztia életét végigkövethetjük majd a Mount & Blade 2: Bannerlord során. A TaleWorlds a játék steames oldalán osztotta meg a legújabb információkat, amelyek egészen érdekes megoldásokkal járják körbe az utódlás kérdését. Két vár elfoglalása közt érdemes lesz egy kis szünetet tartani és időt fordítani a családunkra is!

Ha a falu legszebb menyecskéje elcsavarja a fejünket, akkor csak idő kérdése, hogy ledobjuk a vascsizmát és megmutassuk, hogy milyen rátermettek vagyunk a takaró alatt is. Az utódok hasonlítanak majd az anyjukra és az apjukra is, így a krumpliorrú, kalácsképű úr vonásai sokáig a családban maradnak majd. Gyermekeink később persze felnőnek, idővel pedig megöröklik a családi vagyont és a titulussal járó összes jót és rosszat.

Tennünk kell majd róla, hogy utódaink méltó örökössé váljanak, így ha éppen otthon járunk, fontos lesz, hogy időt szánjunk rájuk. Saját képességeink egy részét továbbadhatjuk nekik, egy kis gyakorlással apjuknál is nagyobb harcos válhat belőlük. Ez pedig fontos, hiszen ha a játékban elpatkolunk, akkor az utódunk képében folytathatjuk a történetet.

2.
2.
markoci555
Nagyon tetszik, talán lesz benne öregedés is és nem lehet több száz éven át nyomatni egy karakterrel?
Vagy mondjuk lehet nem akarják ráerőltetni a játékosokra, mert valaki nem szeretne gyerekkel foglalkozni, tegyenek bele választási lehetőséget, legyen-e öregedés, meg mi legyen halál esetén stb.
1.
1.
pszihoapu
remek. mostmar csak az kene, hogy a kovetkezo husz evben adjak is ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...