Call of Duty: Black Ops 4 - esőre áll az idő

  • Írta: fojesz
  • 2018. november 25.
  • Pletyka
Link másolása
Az adatbányászok előtt nincsenek akadályok, most éppen a Call of Duty: Black Ops 4 fájljai között turkálva bukkantak rá egy kis érdekességre. Úgy fest, hogy két pálya is alternatív verziót kaphat hamarosan.

Az elhivatott rajongók a játék legutóbbi frissítéséből túrták ki, hogy hamarosan alternatív verziót kaphat a Firing Range és a Seaside pálya is. A találatuk szerint előbbiből egy éjszakai, míg az utóbbiból egy naplementés változat várható, itt ráadásul el is eredhet az eső menet közben, ami elég jól hangzik.

A régi-új pályákról fent láthattok egy-egy képet, de ha ez nem lenne elég, alább egy párperces gameplay videót is találtuk róluk, miután mindkettő játszható állapotban van. A nagy kérdés, hogy a készítők mikor tervezik publikálni őket, és persze az sem mindegy, hogy ingyen vagy szezonbérlettel lehet majd bejutni rájuk.

2.
2.
vanpear
#1: Nem olyan egyszerű a történet, hogy csak megvilágítás. A statikus objektumom árnyéka statikus. Szóval azokat nem számolja az grafikai engine. Azok bevannak égetve. Igazad van jó lenne, elvárt lehetne. Máshol lehet találkozni vele. De ez a COD. Soha nem volt híres az innovációról.
1.
1.
shatterhand
Codot ismerve ez ingyenes lesz. Ez nem az ígért "havi egy új pálya" ami végülis a regi negyedévente 3pályát helyettesíti.
Egyébként tökre nem értem miért nem hasznalnak random napszak/időjárást sztorikban/multikban. Gta/Rdr jatekokban is tök más hangulatot tud adni. Itt meg multiban pláne.

Blackout módban is várható majd esti/naplementes/ hajnali verzió ha bírják a szerverek. Elvileg nem nagy kunszt,hisz csak sötétebbre kell venni a megvilágítást.

Ezekkel kéne már feldobni a multit mert igencsak atcsapott unalomba. Loot rendszer régen kurvajó volt,de ami most van az viccnek is rossz. Semmit nem érdemes venni. Fpsnél amúgy is necces megéri e a skin, de ha nem is láthatunk meccs utáni"sorakozót" akkor pláne miaf.nak. ww2ben, Iwben rengeteg ingyen cucc volt amik jól is neztek ki. Itt meg a fizetősek is túlárazott szarok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...