Keanu Reeves is a hangját adja a Toy Story 4-hez

  • Írta: fojesz
  • 2018. november 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A Toy Story negyedik része több új szereplőt is magával hoz majd, ezek közül az egyiket pedig Keanu Reeves fogja megszólaltatni. Az persze még kérdéses, hogy pontosan kinek adja a hangját a Mátrix és a John Wick sztárja.

Keanu Reeves szerepét a Buzz Lightyeart megszólaltató Tim Allen erősítette meg, aki a The Tonight Showban vendégeskedett a minap. Allen sok más érdekesség mellett néhány homályos részletet is elejtett Reeves karakteréről, így elárulta, hogy az új hős eredetileg túlzottan hasonlított Buzzra, és az is kiderült, hogy a színész egy kifejezetten pici játékot szólaltat majd meg.

Persze miután a magyar mozik jó eséllyel csak szinkronosan vetítik majd 2019. június 20-tól az új Toy Storyt, mi nem sokat hallunk majd Reeves munkásságából eleinte, azonban a rajongók számára ez egy újabb ok lehet, hogy megvárják, míg bekerül az alkotás a Disney streaming szolgáltatásába. A Toy Story 4 egyébként több új karaktert is felvonultat majd: az első teaserben látható Forkynak Tony Hale adja a hangját, míg a fenti előzetes párosát, Duckyt és Bunnyt Keegan-Michael Key és Jordan Peele kelti életre.

1.
1.
mestermagyar
Ez az eddigi legfeleslegesebb hír amit valaha olvastam. A toy storyt itthon többnyire magyar gyerekek fogják megnézni feltehetőleg 99%-ban magyar szinkronnal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...