Ring of Elysium - elindultak az európai szerverek is

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 26.
  • Korai verzió
Két hónapos várakozás után már mi is nekiveselkedhetünk a Tencent nagyszabású battle royale -átékának. A Ring of Elysiumban snowboardozás és siklóernyőzés is megbolondítja a játékmenetet.

A Ring of Elysium néhány ponton eltér a műfaj többi darabjától, hiszen itt nagyon meg tudják bolondítani a hagyományos játékmenetet az időjárási körülmények. A térkép például egy masszív hóvihar közepén foglal helyet, a hőmérséklet csökken, és miközben a vihar egyre jobban körbevesz minket, a játékosok végül egy adott területre csoportosulnak.

Ilyen zord körülmények között nem árt, ha szert teszünk egy jégcsákányra, amivel felmászhatunk a falakon is, de ha lavinát kapunk a nyakunkba, akkor így is, úgy is végünk lesz. A nagy magasságokból snowboarddal gyorsan leereszkedhetünk, illetve a hagyományos járművek mellett találunk még siklóernyőt is.

A játék szeptember óta érhető el a Steam Early Access kínálatában, de akkor még csak az amerikai játékosok csaphattak le rá. A várakozásnak vége, mostantól már mi is nekiveselkedhetünk a free-to-play címnek. A Tencent szerint minden eredményünket átvihetjük az észak-amerikai szerverekről az európaiakra, ahol már jóval kisebb pingre számíthatunk.

1.
godach
Tegnap csapattunk pár kört a haverokkal. Igen kellemes, jól optimalizált és ugye ingyenes. Röviden egy olyan br játék amilyennek a PUBG-nak kellene lenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...