Vadiúj Batman: Arkham Collection érkezik?

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 26.
  • Pletyka
Link másolása
A TrueAchievements találata szerint hamarosan egy teljesen új Batman: Arkham-gyűjtemény érkezik. A Rocksteady trilógiáját - mínusz az Originst - tartalmazó csomagot az Xbox One X képességeihez igazítják.

Minden jel szerint már a hivatalos leleplezés előtt felkerült az Xbox Store-ba a Batman: Arkham Collection adatlapja - november 27-i megjelenési dátummal. A csomag a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City remasterét tartalmazza, pluszban a Batman: Arkham Knight frissített verzióját.

A2013-ban már kaptunk egy gyűjteményt ugyanezzel címmel, ám az új kollekcióban nem lesz benne az Origins, csakis a Rocksteady által készített epizódok. Ami viszont vonzóvá teszi a mostani Batman: Arkham Collectiont, az az Xbox One X Enhanced-plecsni. Ezek szerint mindhárom játék teljes 4K- és HDR-támogatást fog kapni.

A megjelenésig csak egy nap van hátra, amit persze ne vegyetek készpénznek. Mindenek előtt várjuk meg a Warner Bros. állásfoglalását.

6.
6.
Batman
Meg legalább az artworkön dolgozhattak volna, mert hierarchikusan sem stimmel, se sehogy.
5.
5.
Batman
Pont előző héten volt 4 ezerért az arkham knight és a return to arkham. Együtt 8 ezer. Most ez a kollekció tartalmazza ugyanazt, csak majdnem 20 ezerért. Hát lol :D
4.
4.
Hunszi
#3: Na itt jól összekeveredtem a pénzügyekkel :D euróban kell olvasni az egészet.
3.
3.
Hunszi
Ez mekkora lehúzást már...a 3 játékot siman megkapod, nagyon durván is max 40 dollárért (én egy akció keretén belül vettem 25 euróért). Erre kiadnak egy új kollekciót s elkérnek érte 60 dollárt. Taps Taps...eskű, aki bedől ennek s megveszi a legnagyobb hülye...
2.
2.
Drazhar
Nem mintha szükség lenne erre vagy érintene, de könyörgöm miért nem tudják az Origins-t is beletenni? A fanok nyilván szívesen tennének fel egy valóban complete kiadást a polcra, erre kell itt bohóckodni ezzel... Ps4-re is csak a két első jött ki egy pakkban -.-
1.
1.
zimonyini
Már az első ps4-es remasteredek is hatalmas csalódások voltak, nekem sokszor beakadt, és szépnek sem nevezhető, kicsit csorbultak az emlékeim miattuk. Bár nincs One X-em, nem gondolom, hogy ez több lenne egy lehúzásnál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...