Filmstúdiót nyitott a Rebellion

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sniper Elite fejlesztője filmstúdiót alapított potom 100 millió dollárért Oxford külvárosában, ami várhatóan 500 munkahellyel bővíti a brit TV- és filmipart. Első munkájuk a Judge Dredd-sorozat és Rogue Trooper-mozi lesz.

A frissen megnyitott filmstúdió egy régi nyomda helyén található Oxford külvárosában, a hely ideális lehet TV-sorozatok és más hollywoodi produkciók forgatásához. A Rebellion összesen 100 millió dollárt invesztált a stúdióba.

Ez nem csoda, hiszen az országban tavaly 1,9 milliárd fontot költöttek el a filmiparban, de a meglévő infrastruktúra nem tudta teljes mértékben ellátni a keresletet, holott az Egyesült Királyság film- és tévéiparában dolgozó személyek száma 20 százalékkal nőtt az elmúlt öt évben. Az új létesítmény simán megbirkózhat az új tartalmak iránti igények kielégítésével, a Rebellion tehát ügyesen látta meg a lehetőséget. 

A helyszín ad majd otthont a készülő Dredd bíró-sorozatnak, a Mega-City One-nak, illetve a Rogue Trooper-mozifilmnek. A Rebellion játékának adaptációját a Warcraft rendezője, Duncan Jones dirigálja le.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...