Anthem - képeken a környezet és az élővilág

  • Írta: szlav
  • 2018. november 27.
  • Képek
Link másolása
Érdemes időnként ránézni a BioWare fejlesztőinek Twitter-oldalára, hiszen ha szerencsénk van, elcsíphetünk egy-két érdekes screenshotot a jövő februárban érkező Anthemről. Lássuk mit posztoltak mostanában!

Emily Taylor és Tyler Steinbring szorgosan dolgoznak a BioWare csapatánál, hogy februárban kézhez kapjuk a négyfős kooperációra épülő Anthemet. Emellett persze jut idejük arra is, hogy időnként megosszanak egy-egy pillanatképet a fejlesztés alatt álló játékról. Legutóbb a környezetet, az élővilágot, no meg egy-két rusnyább ellenfelet örökítettek meg. Íme:


Az Anthem 2019. február 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
3.
3.
GAMEROD
Hiába szép a grafika, ha maga a játékmenet hosszútávon élvezhetetlennek néz ki. Mert ugyan mit lehetett eddig látni? Röpül a robotember harmadmagával fel-alá, és lövöldöznek ész nélkül. Ennyi játékélmény még a NES korszakbeli Konami féle shoot em' up-okban is volt.
2.
2.
Annyit hype-oljak mar hogy vagy nagyon bejon az embereknek vagy valahol elcseszik es bukta lesz...
1.
1.
kastorhun
Egész szépnek tűnik a képeken, de szívemből remélem hogy a régóta várt Jade Empire 2-t végre elkészíthetik. A Bioware szinte 2 évente megemlítette hogy szeretné folytatni, csak hát az olyan fajta játékokban talán nincs annyi pénz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...