Path of Exile - idén már nem jön PS4-re

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 29.
  • Csúszás
Link másolása
A Grinding Gear csapata "alábecsülte az elvégzendő munka mennyiségét", így a PC-n már sikeres akció-RPG biztosan nem jelenik meg decemberben PS4-re. Cserébe sokkal optimalizáltabb játékot kapunk a jövő év elején.

A stúdió a hónap elején jelentette be a PS4-es Path of Exile dátumát, de most már biztos, hogy a srácok nem tudják tartani a decemberi premiert. A Grinding Gear egy blogbejegyzésben kért bocsánatot a játékosoktól, és kifejtette, hogy "alábecsülte az elvégzendő munka mennyiségét", kiváltképp a hitelesítési folyamatot, amit a zsúfolt karácsonyi időszakban lehetetlen lenne véghezvinni.

A csapat tehát januárban küldi ellenőrzésre a játékot a Sonyhoz, és ha minden a terv szerint halad, február elején érkezhet meg a Path of Exile legújabb változata. A felszabadult időszakban sem ülnek majd a babérjaikon, így tovább javítanak a teljesítményen és a képsebességen.

A free-to-play Path of Exile eredetileg 2013-ban jelent meg PC-re, és már a kezdetektől fogva nagy népszerűségnek örvendett. 2017-ben kaptuk meg az Xbox One-os verziót. A Wraeclast sötét fantasy világában játszódó anyag legfrissebb, 3.5.0-s verzióját kapjuk meg a Sony konzoljára.

A legfrissebb expanzió, a Betrayal december 7-én jön a meglévő platformokra - erről láthattok fentebb egy trailert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...