Breach - aszimmetrikus multiplayer játék közeleg

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 29.
  • Korai verzió
Link másolása
A QC Games fejlesztőinek köszönhetően januárban korai hozzáférésű státuszban elrajtol az RPG-elemekkel, villámgyors akcióval és 4v1 felállással kecsegtető Breach.

A Star Wars: The Old Republic néhány fejlesztőjének új játékában négy embernek kell felvenni a küzdelmet az ötödik, „Veil Demon” nevet viselő társuk ellen, akinek egyetlen célja, hogy megleckéztesse az emberiséget. A csata során a sci-fi és a mágikus elemek szabadon keverednek, így a démon ellen kardokkal és géppuskákkal egyaránt harcolhatunk, ráadásul rengeteg képesség és testreszabási lehetőség is vár az érdeklődőkre.

A Breach 2019 januárjától lesz elérhető Early Access-állapotban PC-n. Kezdetben a játék fizetős formában lesz csak elérhető, ám később, a korai hozzáférést hátrahagyva a végleges verzió ingyenes lesz.

6.
6.
Mi az, hogy customizációs?? Jézusom!
5.
5.
Ooorky
#4: Mert az Evolve az EA pénzéhségébe bukott bele, megjelenés előtt 1 hónappal kényszerítette a fejlesztőket, hogy kivágják a játék felét, hogy később eladhassák DLC-ként, így egy üres valami lett a végeredmény.
4.
4.
Zisten
Evolve is belebukott.
Akkor minek erőltetik? :)
3.
3.
bitbandita
#2: Krva telefonhívás, kimaradt a mondat közepéből, hogy "és elég szép bukta lett".
2.
2.
bitbandita
Hát, az Evolve kb ez volt, pedig az sokkal hangulatosabb volt, már ami a settinget illeti, ez elég elcsépeltnek néz ki. Sok szerencsét nekik.
1.
1.
Blueberry
Elég nagy baromságnak hangzik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...