Overkill’s The Walking Dead - itt az olcsóbb verzió

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 1.
  • Hír
Link másolása
A kiadó meghallgatta a játékosok panaszait, így azok számára is kínál alternatívát, akik nem szeretnének kicsengetni 60 dollárt az Overkill’s The Walking Deadre. Az első szezont tartalmazó Starter Edition 30 zöldhasúba kerül.

Az Overkill szerint sok játékos túl drágának találta a 60 dolláros alapkiadást - az eladások sem remekeltek -, ezért elérhetővé tette az Overkill’s The Walking Dead: Starter Editiont a Steamen, amiért már csak 30 dodót kérnek. A kiadás tartalmazza a Season One teljes tartalmát, de a második szezont nem. Utóbbi pont a napokban élesedett.

Persze némi pénzmagért a Starter-csomag tulajdonosai is megvehetik a Season Two első két epizódját, melyek új pályákat, karaktereket és fegyvereket hoznak magukkal. Érdekesség, hogy a második évad tulajdonosai meghívhatják az olcsóbb kiadást birtokló haverjukat egy kis kooperatív mókára.

Mivel fejlődési korlátozások nincsenek a Starter-pakkban, így a jövőbeli javítások egyszerre elérhetőek lesznek mindkét változathoz.

S ha már Season Two, az első epizód No Sanctuary címen fut. Itt Washington Capitol Hill nevű részébe látogatnak hőseink, ahol új kihívásokkal, ellenségekkel néznek szembe. Az első küldetésben egy templomot tisztítunk meg, és egy informátort kell megmentenünk. Trailer fentebb.

Mostantól az ingame voice chat-rendszer is elérhető a steames változatban. 2019 júniusáig összesen kilenc epizód érkezik a shooterhez.

3.
3.
almaspite
Úgy néz ki a dolog, hogy minden nagyobb csomagot ami hozzá tesz a játéhoz azokat seasonokbe sorolják. Nem értem miért nem lehet act nevet adni neki vagy valami mást.
2.
2.
almaspite
Passz, de bukni fognak vele. Hátha csinálnak inkább egy payday 3-mat inkább vagy egy left 4 deadet. 20 $ talán ideálisabb lenne a starter editorért.
1.
1.
McDuff
Hogy lehet egy most megjelent játéknak már 2. Szezonja?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...