Sztorimóddal bővül a Crossout

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 1.
  • Korai verzió
Link másolása
A posztapokaliptikus világban játszódó MMO hamarosan sztorimódot kap. Az Adventure mód zárt bétatesztje már kezdetét vette, melyben egy hosszú kampányt tolhatunk végig egy tizenhat négyzetkilométeres térképen.

A Targem Games free-to-play posztapokaliptikus MMO-ja remekül idézi a Mad Max világát, hiszen itt is autónkkal kell jeleskedni más játékosok ellen, de maga a terep is számos kihívást tartogat. Tavaly már 3 millió játékost szólított meg a Crossout, de ha a PvP hidegen hagy, érdemes észben tartani, hogy hamarosan sztorimódot kap az anyag.

Az Adventure módot ugyanis egyedül, vagy más játékosokkal kooperálva is végignyomhatjuk. Egy hatalmas, 16 négyzetkilométeres térképet kapunk, amely tömve van különféle küldetésekkel és eseményekkel. Jutalmul Engraved Shell üti a markunkat, ami egy hasznos nyersanyag, hiszen egyedi fegyverekre vagy járgányunk felcicomázásra költhetjük el.

A sztori az olyan lakosokra koncentrál, akik elvesztették épelméjűségüket, és ellenségessé váltak. Ha nem haltak meg rögtön, nem emlékeznek a múltjukra. A játékosok egy ilyen túlélőkből álló csoportot irányíthatnak, embereid pedig többet szeretnének tudniuk magukról. A kampány során szövetségeseket szerzel, miközben visszaszorítod a gonosz erő lappangását is.

A sztorimód jelenleg zárt bétafázisban van, viszont hozzáférést csak akkor kapsz, ha a fizetős Wholesale Recall kiadást birtoklod. Mindenki más egy későbbi időpontban csatlakozhat a próbához.

1.
1.
crytek
Vajon ezt is lehet majd tolni ingyen vagy a single miatt x összeget kell majd fizetni..
Lehet nem jól tudom, de mintha a wotnál kellett fizetni a singleért (aztán lehet anno félrehalottam - sosem játszottam vele)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...