Most 10 órán át ingyen játszhatsz a Battlefield V-tel

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 1.
  • Akció
Link másolása
Vagy bármi mással az Origin Access kínálatában szereplő több mint 160 játék közül. Mindössze egy üzenetet kell küldened az EA Help Twitter-oldalának, majd egy beváltható kódot kapsz, így egy hétig élvezheted a szolgáltatást.

Az Electronic Arts jóvoltából csak ezen a napon egy hétnapos Origin Access Basic-előfizetésre tehetünk szert teljesen ingyen, így hozzáférhetünk a több mint 160 játékból álló könyvtárhoz, de a legújabb címek 10 órás próbaverzióját is nyüstölhetjük. Igen, a Battlefield V-öt is!

Mit kell tennünk érte? Csak a PC-sek számára érhető el az ajánlat és természetesen rendelkeznünk kell egy Twitter-fiókkal. Ha ez megvan, direkt üzenetet kell küldenünk az EA Helpnek a következő hashtaggel: #TRYBFV. Figyelem, ezt csak ma 16 óráig tehetjük meg!

Ezután szintén Twitter-üzenetben kapjuk meg a beváltható kódot az EA ügyfélszolgálatától, ezután az Origin-alkalmazáson belül keressük meg a "redeem product code" menüpontot, ahová bepötyöghetjük. Sok sikert a csatamezőkön!

Az ingyenes időszak után meg kell újítanunk az előfizetésünket, de ez esetben már fizetnünk kell érte.

51.
51.
ollie92
#50: A játék még mindig nevetséges bétá fázisban van, sok anmáció bugos, a szinkron ócska. Karekterek találatkor/halálkor vinnyognak, mint a fürdőskurvák. Nincs benne badass szinkron, nőknél rosszabb. Mintha Lady Gaga énekelné a haláltusát WWII IMMERSION :

https://www.youtube.com/watch?v=GjydHR9G-C0

Kibaszott nevetséges az egész :D, itt tartunk 2018-ban. Egy nagy pluszpont DRUNKZ33-nek aki komoly változáson vitte keresztül a gunplay-t. gyorsabb TTK miatt sokkal jobban élvezhetőbb a játék. De a játék 70% kiadni full áron egy vicc. DICE egy olcsó indie stúdió szintjén van az EA miatt. De Azért az EA-t se kell hibáztatni, amihez hozányúlnak, minden kimúlik.



50.
50.
Heldengeist
A játék nem fogy jól, ez tény, de ezt simán maguknak köszönhetik. Elcseszett marketing, a játékosaikat tanulatlan bigott faszoknak állították be, amiért nem vevők az elcseszett marketingre és konkrétan ultimátumot adott nekik, hogy ha nem tetszik, ne vegyék meg.
48.
48.
kamgecam
#37: 2héttel ezelőtt a cod bo4-et is 14000-ért osztogatták ps storeban, de nem hinném hogy azért mert bukás!
47.
47.
Back2U
Kapott bárki kódot? Nekem még mindig küldik
46.
46.
almaspite
#23: Nem tudom én is szívemre teszem a kezem, de mennyit játszottunk 10-12 évesen a GTA san andreas, csak mi még lehúztuk a netről. Az összes ismerősömnek nem lett tőle semmi baja mentálisan.
45.
45.
almaspite
#22: Az baj hogy nem... Még hogy a gyerekek, a szülők is. Idősebbet többet hallottam vergődni és pofázni mikrofonba mint gyereket. A gyereknél nem b*szod fel magad annyira, mert egy kis taknyos ha visít a mikrofonba majd felnő(vagy nem), de amikor a 20-30 éves csinálja ezt... na azon jobban leégeti az embert.
44.
44.
Stranger
#43: Ezt most úgy mondod mintha csak a legújabb CoD és BF létezne.
41.
41.
ollie92
#37: Nagy bukás kell, hogy változások legyenek ! Jelenleg az EA PR csapata egy 0, de a DICE is tele van jellemtelen pofákkal, akik anno a BF3 készítették leléptek. Talán Lars még az egyetlen a régi arcok közül, de ő is beadta a derekát. Szaros animációk olyan bugosak, hogy nehezen hiszem el, hogy ezt a játékot még tavaly kezdték el fejleszteni, sőt. Elemzések szerint így is egy csomó minden a BF1-ből lett simán átemelve. Az EA egy ócska kiadó lett : Elbaszták a BF szériát, NFS, ME, DS. Ilyen az, mikor olyanok vezetik a céget akik nem értenek a játékosokhoz és csak a pénzre mennek minden áron. Pénzt lehet okosan is szerezni, de nekik az nincs.
39.
39.
anteris
#19: Nem értem a hasonlatod, a két játnak semmi köze nincs egymás, azon kívül, hogy lőfegyverek vannak benne...
38.
38.
anteris
#1: Annyi giga amennyi, annyi idő alatt jön le amennyit fizetsz a net-re, de attól még 10 órát tudsz játszani.
37.
37.
zoli12i
Egy héttel a megjelenés után a PS storeban már 35%-os akció van rajta.

Szóval nagyon nagy lehet a baj. Ha az Anthem is ekkorát fog bukni, mint ez, akkor az EA-nél nagyon nagy változások kellenek majd.
29.
29.
Huf93
Metacriticen még Blackops 4nél is roszabb értékelés
Teszek vele egy próbát ha megkaptam a kulcsot
Sok jót nem hallottam még róla csak Pacsirta isteníti
#25 BF meg a competetive játék eléggé messze áll egymástól nevezzük simán multiplayernek :)
25.
25.
kamgecam
Én annyit nem játszottam kompetitív játékkal mint a bf5-el. Vannak bugok, van mit csiszolni, nem olyan nagy még a tartalom a pályák száma de a játékmenet eszméletlen ütős. Kevesebb mennyiségre, több minőségre. Hihetetlen aprólékosan vannak kidolgozva az animációk. A mocsárban máshogy fut, terpeszben emelgeti a lábát a karakter. A sniperkedés sosem volt még ilyen nehéz, mégis élvezetes, a pályák az eddigi legjobbak amikkel valaha bf ben játszottam, szintúgy a fejlődési rendszer. Szerencsére a buzulós, transzgender sjw baromság amit a marktingben erőltettek nincs jelen a játékban. Helyettte vérbeli bf élmény, igazi háborús feeling. Csapatmunkán nagyobb a fókusz és fegyverérzetre oda vissza veri a codot! Minden karakterrel 50es szinten vagyok. Medic ma lett meg! Aki játszik vele küzűlettek csatlakozzon, csinálunk egy gk-squadot, csak ne legyél teljesen noob fps-ben. Psn: You_wanna_dance Csapassuk!!!!
23.
23.
Fata Morgana
#22: nem veszik abszolút figyelembe a korhatár megjelölést.
Miután megjelent a GTA5 rá pár hétre, beugrottam BP-re játékot venni (a bolt nevét nem írom le) ahogy az üzletben nézelődöm, hallom hogy egy sorral odébb "anya akarom a GTA5-öt mert egy csomó osztálytársamnak már megvan " átsassolok kb. takony 1/2 12 éves gyerek rinyált az anyjának (aki "mellesleg" és amúgy nem volt rossz) odaléptek a pulthoz és anyuci simán bezsákolta a kis "zombinak" a játékot.
Megjegyzem nem az első eset volt, a 3 évtized alatt amit saját szememmel láttam, mennyi felelősség teljes szülőt nevelt ki ez a társadalom és a TV.
22.
22.
Fata Morgana
#20: Ez inkább az idióta szülőket jellemzi sem mint a játékot.
A mai világban inkább mindent megvesznek a "kis majmoknak" csak foglalkozni ne kelljen velük, (Tisztelet a kivételnek!!!)
21.
21.
almaspite
#20: Melyik multiplayer pvp játékba nem megy ugyan ez?
20.
20.
Ooorky
#18: Sajnos nem merek BF-fel játszani mióta a 3-ban egy sipító hangú gyerek azt mondta megb***** anyukámat ha még egyszer lelövöm. :-(
18.
18.
frankdelgado
#12: Az nem a jàték hibàja, ha neked elkenik a szàdat a 12 évesek. Jàtssz akkor szingli kampànyt easy fokozaton és lesz sikerélményed.
10.
10.
shatterhand
Nem most b@sztak el,mar sokkal régebben. Eroltetik a latvanyt, a pol korrektseget. Csak éppen a játék meg egyszerre akar cod lenni meg komolyabb szimuláció. Azt ilyen öszvér lett ismét. Vagy hc vagy arkad. Vagy koztudatban levő történelmi kort dolgozzanak fel vagy jelenkorit.
8.
8.
frankdelgado
Mit baszott el, majd jön a BR is, meg a többi. Ettől függetlenül jó a jàték. Folyton a rinya, mint egy leànyinternàtus ....
6.
6.
ollie92
#5: Pontosan, anno a BF1-nél is arra fényezték a brét, hogy hány regisztrált játékosa van, nem azzal, hogy hány balek adott ki $70 félkész játékra.
5.
5.
Ooorky
What a twist.
Gondolom amint lejár az ingyenjáték lenyilatkozzák, hogy már 200 millióan játszottak a játékkal :D
4.
4.
NECROSMOKE
3.
3.
#2: A cikkben az áll, hogy Origin Access basic előfizetés egy hétre, amiből 10 órát játszhatsz bármivel.
2.
2.
ollie92
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...