Cooking Simulator - késdobálás és konyhatűz

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 2.
  • Videó
Link másolása
Jó hírrel szolgálhatunk mindenkinek, aki már hónapok óta csak azon rágódik, hogy a nyár óta elérhető Overcooked 2 után mihez fog kezdeni; jövőre is lehetőségünk lesz Gordon Ramsey nyomába lépni, érkezik a Cooking Simulator.

Ha valaki a korábbi konyhai játékoknál egy jóval realisztikusabb alkotás után sóvárgott, akkor az álmai most valóra válnak, ugyanis több mint 120 hozzávalóval és 60 különböző recepttel megspékelve vár ránk 2019-ben a Cooking Simulator.

A játékban ugyan lehetőségünk lesz megtanulni a konyhai alapokat, ám ha ezt valaki unalmasnak tartaná, akkor a karriermódban megpróbálhatja elnyerni a világ legjobb séfjének járó díjakat is. Akik viszont nem szeretnének mélyebben elmerülni a főzés tudományában, a játék valósághű fizikájának köszönhetően kedvükre zsonglőrködhetnek, kést dobálhatnak vagy akár felgyújthatják az egész konyhát.

A Cooking Simulator a jelenlegi tervek szerint 2019 elején fut be a Steamen.

8.
8.
GAMEROD
Idén a Thief Simulator volt ami lekötött órákra, kár hogy arról nincs teszt.
7.
7.
Hunszi
#6: Ha a tanulásra szolgálna s a recepteket itt lehetne kipróbálni az fasza lenne...de egy kis vagdosás s forgatáson kívül itt azért nincs nagy részletesség s persze nem is várható, pont ezért nem értem nagyon a létjogosultságát, egy Overcookednek láttam, mert az fun kicsi koop játék, ahol a főzés csak körítés s a csapatmunka a lényeg...de nem tudom egy ilyen szimulátor 1 óránál hosszabb időre lekötne-e egyáltalán vagy sem...na de biztos lesz rá vevő uh :D

Visszatérve, hogy "nem mindenki teheti meg" kommentre...de azért azt megteheti, hogy VR eszközt vegyen, hozzá megfelelő PC-t, hogy azon "sütögessen" mi? :D egy VR headset árából nem kis ideig tudnál enni :P
6.
6.
markoci555
#2: ja, tényleg otthon is megtehetem hogy felrobbantom a fél konyhát, tüzet okozva ezzel 10 másik család számára is

ezeknek a szimulátoroknak a hülyéskedés a lényege, bár én még egyel sem játszottam, valószínű hogy nem tart sokáig a lelkesedés, plusz barátokkal együtt jók ezek inkább

de ebből okulni is lehet, elsőnek megcsinálja itt az ember, korlátokkal persze, aztán kipróbálhatja valóságban is, kicsit interaktívabb mint elolvasni egy receptet vagy megnézni egy videót
5.
5.
stufika
#2: Tudat alatt rátapintottál a lényegre, ezek szerint nem annak a korosztálynak szánták, akik inkább kimennek a konyhába és megfőzik a maguknak valót, vagy éppen ha ahhoz van kedvük grilleznek egyet a kertben. De egy 8-16 éves kor között nem hiszem, hogy a nagy többség főz és süt. :)
3.
3.
Gábor36
#2: Mert a valóságbab nem mindenki teheti meg, hogy nagy bevásárlást tart csak "kísérletezés, főzöcskézés" szempontjából. Itt meg ingyen van a hozzávaló.
2.
2.
Hunszi
Soha nem értettem mi a lényege az ilyen jellegű "valóság" szimulálásnak...nincs otthon konyha? Mi értelme krumplit hámozni VR eszközön vagy húst sütni? Amikor belobbanthatom a grillt s süthetek valóságban is egy jó húst, aminek még az illatát is érzem.
1.
1.
PaprikaJancsi
Nagyon jól néz ki, biztos fun lesz vele nyomni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...