Több Ubisoft-projekt címe is kiszivárgott

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 3.
  • Pletyka
Link másolása
A német Media Markttól származó információk szerint valami készül a Ubisofttnál Assassin’s Creed: Compilation címmel, de több hivatkozás van egy Project Bowmore munkacímen futó alkotásra is.

Ezúttal a német Media Markt volt figyelmetlen, több lehetséges Ubisoft-játék adatlapját lőtték fel a webáruházba idő előtt. Az első talán a népszerű történelmi sorozat egy újabb kiadása, az Assassin’s Creed: Compilation. A címből adódóan valószínűleg néhány korábbi epizód összeállításáról lehet szó, az pedig különösen érdekes, hogy a PS4 és az Xbox One mellett Nintendo Switchre is befuthat az anyag.

Az éles szeműek belefuthatnak a Project Bowmore-ba is, amely a franciák következő nagy dobása lehet PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Érdekesség, hogy nemcsak a Media Markt, hanem egy szinkronszínésznő Mandy-profilja is arra utal, hogy a Project Bowmore-on dolgozik. Azonban nem ez az egyetlen rejtélyes cím a hölgy profiljában, szintén a Ubisofthoz köthető a Project Rocket és a Project Aegyptus is.

A Bowmore egyébként egy skót whiskey neve, amit Islayben gyártanak 1779 óta, míg Aegyptus egy egyiptomi mitológiai király, Belus fia.

Reméljük, a héten megrendezésre kerülő The Game Awardson előkerül valamelyik cím.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...