Befutott a Captain Marvel második előzetese

  • Írta: szlav
  • 2018. december 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb látványos előzetest kapott Marvel Kapitány! A Brie Larson által alakított Carol Danvers egy menő vadászpilótából avanzsálódik nem kevésbé menő szuperhőssé. A legújabb trailer pedig rövid betekintést nyújt az eredettörténet cselekményébe is.

Az Infinity War kiszélesítette és egy huszárvágással meg is felezte a Marvel univerzumát, lassan időszerű lesz tehát, hogy valaki rendet tegyen a szuperhősök világában. Előtte azonban illene megismerkednünk Carol Danversszel, aki vadászpilótaként, legendás kree harcosként és a S.H.I.E.L.D. egyik legerősebb szövetségeseként elég impozáns portfólióval büszkélkedhet. A trailerben feltűnik a fiatal Nick Fury, aki legalább annyira örül a cicáknak, mint mi!

A Captain Marvel magyarországi bemutatója 2019. március 7-én esedékes.

28.
28.
frankdelgado
#27: Na kicsit félreérthető, tehát remélem hogy Sámuel pofozza meg a kiscsajt a 30 centissel. Ezt fontosnak tartottam tisztázni.
27.
27.
frankdelgado
#25: Abban igazad van, h nem vagyok képben a Marvel univerzummal - a képregényekkel -, de a karakterrel nincs is semmi baj. A csajt is blokkolnám, remélem Dzsekszon Sámuelt a forgatási szüntekeben megpofozza a 30 centissel kicsit :). Ezzel az arccal van bajom, meg hogy a karaktert megint a feministák élharcosának kiáltják ki, mikor nem ez a cél. De hát hálivuud... Egyébként Pacsirtának igaza van, látványos lesz, jól szórakozunk rajta. Ennyi.
25.
25.
hedzsooo
#23: Látszik, hogy csak azok puffognak ismét, akiknek a MARVEL Univezum szereplőiről nagyon kevés, mondhatni igen felületes ismeretei vannak.
23.
23.
Ooorky
Hát ez kibaszott gáz. Mintha "raging feminist" reklámfilmet néztem volna...
Egy izmosabb fekete hölgyeménnyel simán vállalható lenne a cucc, de ez a rendezés ezzel a színésznővel nagyon sz@r.
18.
18.
hedzsooo
Még jó hogy nem érek rá búlvár xarokat olvasgatni, így kb. halvány lila fingom sincsen róla mi a baj a színésznővel, viszont a film az nagyon várós! ;D :-)
17.
17.
hadzsime
Hihetetlenül ellenszenves ez a nő. Nem is értem miért ezt a fapofájú flegma picsát választották. Olyan mint valami teszkós Emily Blunt, akit megharapott egy radioaktív Tommy Lee Jones.
15.
15.
Batman
Egyszerűen nem szimpatikus a színésznő. Nem tehet róla, ez van. Meglátjuk.
13.
13.
bitbandita
Édes Istenem mi megy itt... "De miert nő konyorgom?!?", "Captain PC", "Pedig csak kvótanő a Marvel univerzumban." "Most a feminista agymosodának kell benyalni... Ennél még wonder woman is jobban festett" -(sic!). Az egy dolog, hogy nem tetszik (igaz még nem is látta a filmet), vagy nem szimpatikus, az ízlés, vagy hogy mi tetszik,ezek szubjektív dolgok, és szíve-joga mindenkinek szeretni, vagy nem szeretni. De ha nem ismeritek a karaktert, akkor óvatosan azzal, hogy mivel kritizáljátok, mert egetverő hülyeségeket hordtok össze, és csak hülyét csináltok magatokból.
Először is nem úgy választottak egy nőt Cpt.Marvelnek a filmhez, hanem ez egy eredetileg is női karakter. Mint ha Wonder Womenre azt mondanád, "jó, de miért nő játsza?" lol... Azon kívül a karakter 1968-óta tagja a Marvel univerzumnak. '68-óte, tetszik érteni mit jelent ez? Semmiféle feminista, meg pc nincs a dolog mögött, ez nem egy feminista döntés volt, hogy legyen most egy női Marvel karakter. Kvótanő... lol, ez a kvótanő a Marvel univerzum egyik legerősebb karaktere (kb mint a DC-nél Superman, de még nála is durvább képességekkel), ha a kozmikus entitásokat nem nézem (One Above All, Living Tribunal, Beyonder, Celestials, etc), és az eredeti Civil War egyik karaktere, de kötődik az Infinity Warhoz is. Kvótanő az, ja. '68 óta... lel. És ha már feminizmus és Wonder Women: a WW-t a feminist a Patty Jenkins rendezte, de a korrektség kedvéért meg kell jegyezzem, hogy ő nem az erőszakos feministákhoz tartozik, de ha már fölhoztátok, a WW sokkal inkább feminista reklám ill. sokkal több köze van a feminizmushoz, mint ennek.
Szóval olyat kritizáljatok, amiről legalább minimális ismeretekkel rendelkeztek, mert így csak simán hülyét csináltok magatokból.
11.
11.
Macifasz
#8: Őőőő...mert a karakter eleve nő? :-D Amúgy sztem készülj fel rá lelkiekben, hogy ő fogja. Ha nem is egyedül, de nagyban kell majd a segítsége és a közreműködése, hogy legyőzzék. Nem véletlen, hogy Fury neki küldött valahogy vissza a múltba üzenetet (vagy valamilyen jelzést) az Infinity War végén.
10.
10.
kopic
Lemernem fogadni h majd ez is kapni fogja a 10 pontokat, mint a BP is, mert csak PC a film.
9.
9.
kopic
Video alapjan nagyon gaznak tunik.
8.
8.
kopic
De miert nő konyorgom?!?! Es ez fogja legyozni Thanost allitolag (de csak tippelek, meg vhol olvastam asszem), ha igy lesz akkor tokon szurom magam...
6.
6.
delphijos
#5: Olvass a sorok között. Black Panther-ről van itten szó. Az Oroszlánkirály mióta lenne Marvel ?
4.
4.
BrockSamson
Na de hat urhajokat lo szet a puszta kezebol lott energiaval? Miert ne legyen kemeny? Nem ertem a problemat.
Raadasul ennek semmi koze a PC "mozgalomhoz", az elso noi Captain Marvel az Monica Rambeau volt, es 1982-ben mutatkozott be.

Az mas dolog, hoyg a szineszno miket nyilatkozik, a filmhez es a karakterhez nincs koze.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...