Egy óráig mozog a Generation Zero

  • Írta: szlav
  • 2018. december 4.
  • Videó
Link másolása
Mit tegyen a felkészületlen emberiség, ha a Földet egyszer csak ellepik a hatalmas, barátságtalan gépek? Az Avalanche fejlesztői egy teljes órás stream keretei közt mutatták be a co-op shooter játékmenetét.

Svédország, 80-as évek. Ellenséges gépszörnyek seregei özönlötték el a világot, a nyugodt vidék pedig hamar egy posztapokaliptikus csatamezővé vált. Csak egy maréknyi ember élte túl a mészárlást, akik az erdők és romok közt megbújva, klasszikus gerillataktikát alkalmazva csapnak vissza a barátságtalan robotoknak. Ez a Generation Zero.

Az Avalanche berkeiben készülő kooperatív játék egy teljesen szokatlan, egyedi csavarral fűszerezi meg a nyílt világú túlélőjátékok alapfeltevését. Ehhez társul az Apex engine látványvilága, a dinamikus napszakváltozás és a realisztikus modellezés mind ballisztika, mind pedig mesterséges intelligencia szempontjából. Mindenképpen érdemes lesz rajta tartani a szemünket, főleg mivel a fejlesztés a látottak alapján egészen remekül halad. Ezt demonstrálja a stúdió legutóbbi livestreamje is:

A Generation Zero valamikor 2019-ben érkezik, a jelenlegi állás szerint kizárólag PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...