Hétvégén jön a Spider-Man: Far From Home trailere

  • Írta: fojesz
  • 2018. december 5.
  • Cooltúra
Sűrű napjai vannak a Marvel Cinematic Universe rajongóinak. Alig hűlt ki a Captain Marvel második előzetese, a hírek szerint hétvégén érkezik Spider-Man: Far From Home első trailere, és állítólag az Avengers 4 is megmutathatja magát végre.

Először a Collider számolt be róla, nem sokkal később pedig az IGN is megerősítette, hogy a San Paulóban megrendezett Brazil Comic Con keretei között vetítik majd le a Spider-Man: Far From Home első előzetesét. Az első bemutatóra a Sony panelbeszélgetésén kerül sor december 8-án, ezt követi nem sokkal az online megjelenés.

A Spider-Man: Far From Home 2019. július 5-én kerül mozikba, és a története az Avengers 4 után játszódik majd. Mindez azért is érdekes, mert az új Bosszúállókból még mindig nem mutatott semmit a Marvel, azonban ha hihetünk a találgatásoknak, hamarosan megnézhetjük magunknak a várva-várt folytatást: a pletykák egy része szerint holnap hajnalban, mások azt találgatják, hogy péntek hajnalban, a The Game Awards során láthatjuk az első kedvcsinálót a filmből, miután a mozi rendezői is színpadra állnak a díjátadón. Drukkoljunk!

8.
suresz
jöjjön már az a hétvége!
7.
#5: Kicsit több az annál az 1-2-nél. :D Igazából pont attól érdekes a helyzet, hogy akiknek már jár le a szerződése, és nem is szeretnének hosszabbítani, éppen azok maradtak életben, míg az újoncok meg már el is tűntek. És ez a legnagyobb baj is, mert így csak a hülye nem látja, hogy milyen irányba fog elmenni az A4.
6.
hadzsime
#5: Tuti, hogy senki sem marad elhamvasztva. Max. majd a következő részben halnak valami hús-vér halált.
5.
Adamknight
#4: Erre azért nem vennék mérget. Pár hónapja volt hír hogy 1-2 szinész szögre akasztaná már a szuperhős gúnyáját. Egy Avangers 4 tökéletes alkalom lenne a karaktereik méltó kiírására.
4.
Batman
De minek tartogatni az Avengers 4 trailert amikor mindenki tudja, hogy nem fog meghalni senki. Csak azt nem értem, hogy kinek akarják felkorbácsolni az érzelmeit a titkolózással :D
3.
Gykrizsi
#2: Az avangers 4. áprilisban jön, ez nyáron. Addig feléled. Marveléknál nem ismerik a dramaturgiát.
2.
NemecsekErno
Nem vált köddé az előző Avengers részben? Vagy ez az elött a része elött játszódik?
Ki érti ezt....?
1.
PaprikaJancsi
Ebből az egész Marvel Univerzumból engem már csak Póki érdekel. Hazatérést is szerettem, ezt is várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...