Tilos megnézni a karácsonyi ajándékokat idő előtt

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Persze törvényszerűen nincs ilyesmi előírva még nyugaton sem, azonban a minap történt érdekes eset bizonyítja: nagyon durva világban élünk!
Persze törvényszerűen nincs ilyesmi előírva még nyugaton sem, azonban a minap történt érdekes eset bizonyítja: nagyon durva világban élünk! Egy dél-kaliforniai lap értesülése szerint ugyanis egy helyi nő kihívta a rendőrséget, hogy azok letartóztassák 12 éves fiát, amiért az három héttel karácsony előtt nyitotta ki ajándékát, egy GameBoy Advance-t. A szerencsétlen srácot csupán azért nem tartóztatták le "lopás" miatt, mert fiatal korú volt. Édesanyja állítása szerint mindezt a fiú érdekében tette. (Köszönet a hírért krizsi3 nevű felhasználónknak.)
19.
19.
Daks
Kedves krizsi! Nem én írtam a hírt, így annyit tudok mondani, hogy valószínüleg fojesz elfelejtette odaírni a neved. Mivel ennyire ragaszkodsz hozzá, módosítottam a hírt egy köszönetnyilvánítással. :) Remelem igy megfelel :P
18.
18.
skiz0
krizsi, valószínűleg nem a te nagyszerű forrásból lett merítve ez a hír, tehát ezért nem lett megköszönve neked....

de azért majd szállj magadba, és töprengj el légyszíves, hogy miket írkálsz, ordítozol végig nagybetűkkel....
17.
17.
machintos
tlneg oda biggyeszthették vlna nevdet.ha már te vagy szarzöje.ez olyan mintha a te viccedel nyomulna egy gyerek sé mindeki öt sztárolná hogy milyen profi humora van.
16.
16.
krizsi3
EZT A HÍRT ÉN ÍRTAM BE , TEGNAP EL TT. A NEVEMET MÉ NEM ÍRJÁK ODA, MINT ANNAK A GYEREKNEK , AKI ARRÓL ÍRT HOGY X-BOX 360-RA IS MEGJELENIK AZ Assassins Creed. EZ SZEMÉTSÉG. HA NEM HISZTEK NÉZZÉTEK MEG A "KÜLDJ HÍREKET" CÍM FORUMOT.
15.
15.
Micro Face
14.
14.
Chocho
Én sem... Az a lehetőségek földje! :D
13.
13.
skiz0
lool, milyen iqságok vannak...

X360-nál már mészárlás lett volna, mi? ;DD
12.
12.
Utys
Én idén nyár elött kaptam meg a karácsonyi ajándékot, mer' drága :D
11.
11.
Carbon
jah enyemnek sem. tavaj karacsonykor pl ugy volt h kb 3 hettel karacsony elott megjottek az 5.1es hangfalaim es anyum epp nemvolt othon igy en vettem at. karacsonyig ott lapult a szobaban es karacsonykor meglepodott arcal atvettem az ajadnekot:D. de ez nagyon brutko...de az a sarkanyos virsli se rosszX)
10.
10.
Guppi
Ha ps3 lett volna a csomagba akkor az anyja lelőtte volna? :D
9.
9.
fojesz
És végülis megnyerte a pert, mert igaza volt, nem? :)
8.
8.
nimat16
ez fájdalmas.akkor hülyeség.de az angolok is hülyék.nemrég kadtak egy olyan virslit aminek az a neve,hogy sárkány-virsli,erre az egyik angol barom beperelte a céget mert a virsliben nincs semmi sárkány

7.
7.
Madd Dogg
buzi amerikaiak, buzi asszony, csak egy jó fakk kéne az ilyennek. és buzi gameboy. és buzi rendőrök. sz.tem a kölyök már nem is csodálkozott....
6.
6.
nfsman
húú csak egy gameboy és még letartóztetás is .............ilyenek ezek az amcsik.....
5.
5.
The God of War
4.
4.
Utys
Szép kis lecke. Reméljük tanul belőle és nem elfajul...
3.
3.
fojesz
2.
2.
Guppi
Ez súlyos!!! Az ilyennek az anyát vinném be! Szegény kölök. Nem elég hogy kiderül csak egy szar gameboy-t kap de még le is tartóztatják. Ezek az amcsik!
1.
1.
Halfer
Te jó ég! ... és vannak ilyen emberek... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...