2020-ban csaphatunk le a The King of Fighters XV-re

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Az SNK bejelentette, hogy folytatódik a népszerű bunyós sorozata, a The King of Fighters, a tizenötödik részre azonban még két évet várnunk kell, hiszen csak 2020-ban fut be. Kiderült az is, hogy a Samurai Showdown nem lesz PS4-exkluzív.

Az SNK elhintette, hogy a The King of Fighters XV fejlesztése már folyamatban van, de a pontos platformlista még nem ismert. Ne lepődjünk meg azon, ha a bunyós anyag a jelenlegi és a következő generációs konzolokra is meg fog érkezni 2020 folyamán.

A széria a The King of Fighters XIV-gyel támadt fel, érdekessége, hogy ez volt az első 3D-s epizód, amely szakított a megszokottá vált 2D-s megjelenítéssel. Idővel rengeteg tartalom - köztük új hősök - kerültek a játékba, s bár sokat ostorozták, hogy fittyet hányt a hagyományokra, az egyik legfontosabb résszé nőtte ki magát.

A szeptemberi Tokyo Game Shown bejelentett új Samurai Showdownról eddig úgy tudtuk, hogy csak PS4-re fut be, de ma már biztossá vált, hogy PC-re, Xbox One-ra és Switchre is megjelenik majd 2019-ben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...