Ilyen lesz az Assassin’s Creed: Odyssey decembere

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 6.
  • Letöltés
A Ubisoft elárulta, milyen tartalmi frissítéseket kap ebben a hónapban az Assassin’s Creed: Odyssey. Többek közt folytatódik a Lost of Tales of Greece, és vadiúj effektekkel fejlődik tovább a fotómód.

A harmadik Lost Tales of Greece-kalandban, a The Image of Faithben megismerkedhetünk Arkadia szobrászművészével, Polykleitosszal. Úgy tűnik, a falusiak istenként tisztelik majd a játékost, ám először el kell látogatnunk Elisbe, ahol teljesítenünk kell a The Measure of a Man küldetést. A Ubisoft szerint a 35. szinten kell belevágnunk, míg magát a missziót az 5. epizód után vehetjük fel.

Két kisebb csomag is érkezik, az első a Celestial Pack, amely kísérteties cuccokat és fegyvereket ad, míg a második a Celestial Naval Pack, amihez egy pofás hajódesign jár, ütős orrszoborral és legénységtémával.

Ezenkívül a fotómódon is sikerült javítani, bekerült a kalapba a köd- és a bloom-effekt.

Decemberben új Weekly Contractok és Ubisoft Club-jutalmak is várnak ránk - utóbbiak főleg az Assassin's Creed: Syndicate-rajongóknak fognak tetszeni, hiszen hajónk legénysége úgy fog kinézni, mint a The Rooks banda.

Azt se felejtsük el, hogy a héten élesedett az első fizetős csomag, a Legacy of the First Blade nyitófejezete is.

5.
NemecsekErno
heheh...milyen ismerős mind, amit itt összeirtatok.
Viszont az új tartalmakkal megint hosszú hetekig nem fogok tudni mással játszani, mert megfogadtam, hogy nem dobok mostmár félre semmit, csak azért mert jön egy másik játék.

Nekem még csak 54-es szintre (107 órával) sikerült feltoránszni magam, és kb. a térkép harmada felfedezetlen, de legalább ez a játék tényleg megérte a pénzt, nem az, amit fél nap alatt végig lehet csinálni.
Mondjuk eddig Nightmare módban mentem, hogy minél több XP összejöjjön, és már visszavettem Easy-re, csak hogy haladjon a történet, mert az upgradeknek sok értelmét már nem érzem (majd ha jól lenyomnak a magasabb kategóriájú harcosok...).
4.
FrankBlack
#3: Nekem szerencsém volt, én pont előtte fejlesztettem fel max-ra, és megkaptam az achi-t. De rohadt idegesítő, hogy fast travel-el minden kovácshoz elmegyek, aki csak fellelhető a térképen végig körbe, felvásárolom tőlük az összes nyersanyagot (ez kb. 40 perc, még úgy is hogy ssd-n van a game, és két travel között nem tölt sokat) de aztán 1 perc alatt elverem mindet a fejlesztésekre.
3.
#2: Nekem sem tetszik, hogy úgy néz ki állandóan emelgetni akarják a szintsapkát, meg mindenhez újabb szinteket vágnak hozzá. Múltkor elhatároztam, hogy ha már ennyit nyúztam a játékot, kiplatinázom, ehhez szükséges a hajót maxra fejleszteni. Egyetlen upgrade volt már csak hátra, amikor jött a novemberi update, és a hajó minden része újabb 2-3 fejlesztendő szintet kapott. Nem voltam ideges..... :D Azóta hanyagolom, ezután kellett egy kis szünet.
2.
FrankBlack
Remélem nem fogják megemelni megint az elérhető max szintet. Már 68-as vagyok, alig várom, hogy végre 70 legyek, és ne kelljen tovább a felszerelésemet upgrade-elni.

Sztem rohadt nagy szívás, hogy egy csomó jó cuccot összeszedtem a játék során, arany, meg lila tök jó stat-okkal (vagy perk, vagy mifene) de baromi sok nyersanyagba kerül felszintezni még 30-40-50-ről is őket 68-ra. Még jó, hogy behozták a visual customization-t, így legalább az a probléma megoldódott, hogy jó gear-t állítottam össze, de a szoknyámhoz nem passzol a felsőm :DD

Az új Mastery Levels System is tetszik, mert már úgyis volt vagy 48 beváltatlan ability pontom, mivel a legtöbb köztük nekem a valóságtól túlzottan elrugaszkodott volt, ezért nem tetszett, így nem is sokat használtam belőlük. Amiket használtam azok is unalmasak voltak már egy idő után. Devastation Shot-al nem tudom hány zsoldost leszedtem úgy, hogy köpni-nyelni nem volt idejük, meg a „pajzs kitép a kezéből, pofánvág, elhajít” skill és feszt a hero strike kombókat nyomni már dög unalom volt. Most átmentem egy kicsit könnyebb fokozatra, de a 2x4-es panelből nem használok semmit (na jó, a spartan kick azért fun néha :D) De alapjában véve visszatértem a klasszikus harchoz: jól időzített parry, dodge, és sima ütések a megfelelő ritmusban. Most így jobban élvezem megint a játékot.
1.
Cloudbreaker
Vadiúj effektekkel??
Ps4-en annak is örülnék ha egyáltalán működne az összes funkció fotómódban..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...