Ingyenes a Company of Heroes 2

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 6.
  • Akció
Link másolása
A megjelenés ötödik évfordulója alkalmából ingyen letölthető a legendás második világháborús RTS! Az akció csupán a hétfő hajnali órákig tart, így az érdeklődőknek érdemes sietni. Az alapjáték mellett most a DLC-k is akcióval szerezhetőek be.

A Relic Entertainment stratégiai játéka a mai naptól kezdve egészen december 10-én hajnali 1-ig ingyen beszerezhető a Steamen. Nincs is más dolgunk, mint a játékot a könyvtárunkhoz adni, és utána máris örökre boldog tulajdonosai lehetünk az alkotásnak.

A keleti front küzdelmeit bemutató játékban az orosz és német hadsereg egységeit vezethetjük győzelemre, melyekhez a későbbi DLC-kben a Wermacht nyugati hadteste, valamint az amerikai és a brit hadsereg is csatlakozott. A DLC-k az akció részeként 75 százalékos leárazással érhetőek el, így azoknak sem lehet okuk a panaszra, akik inkább a nyugati hadszíntér után érdeklődnek.

Az akció tehát kizárólag PC-n érhető el és csupán hétfőig, szóval érdemes gyorsnak lenni, és biztos, ami biztos alapon lecsapni a lehetőségre már ma.

4.
4.
Lorthirash
Én nekem megvan a játék kár régóta összes frakcióval, de személy szerint azt gondolom az első rész jobb multiban.
3.
3.
2.
2.
t0mchee
Kár hogy, az 5 frakcióból csak 2 van benne az alap játákban, és csak frakciónként 3 commander elérhető, a 30 ból... :D Vagy már nem is emlékszem mennyi commanderje van 1 frakciónak pontosan, de sok.

De am érdemes adni neki egy esélyt, mert manapság nem igen van jó RTS a piacon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...