Megérkezett hazánkba a Nintendo Wii

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre valahára elérkezett a Nintendo Wii európai premierje, így persze többek között hazánkban is elérhetővé vált a külföldön nagy sikeret elért forradalmi játékkonzol.
Végre valahára elérkezett a Nintendo Wii európai premierje, így persze többek között hazánkban is elérhetővé vált a külföldön nagy sikeret elért forradalmi játékkonzol.



Nálunk egészen pontosan 69900 forintba fáj a gép. A kezdőcsomag tartalmazza magát a konzolt, a kontrollereket érzékelő szenzort, továbbá egy távkapcsolót, egy nunchuk-ot, egy csuklópántot, egy AV kábelt, és egy ajándék játékot, a Wii Sports-ot. A játékok 15 és 18 ezer forint között mozognak, a több színben is kapható távkapcsoló (ajándék Wii Play játékkal) 13 ezer forint, a nunchuk és a klasszikus kontroller pedig ennek a fele. További részleteket két részes bemutatónkban olvashattok!

20.
20.
machintos
nem igazán.nema cég fizeta felsztöknek hogy fejlesszenek.hnema fejlesztö kiadoja.
19.
19.
machintos
és ez mind igaz.egyedüla capcom vetta fáradásgot hopgy elkészitse a legendés resident evil srorozatot.
18.
18.
machintos
venii:probáljj meg finomabban fogalmazni avgy ne irrj véleményt...

egyértelmü hogy most az x a nyerö:játéktéren stb

a wii vsizont nagyon elvantalálva ,interaktiv meg minden

a ps3 viszont nagy szarban van mert alig negyed annyi exkluziv cimet tud felmutatni mint at x.és a japik is jol viszik most az x-et mega wii-t isnagyon jol fogy mindnehol.a ps3 viszont a nagy csuszása miatt és az eurpai árak maitt nagy bukás lehet még.
17.
17.
mateq
egyet értek az előttem szólókkal..

(kiv eee és hy) wii a legjobb...

remélem nekem is jut 1.. :S
16.
16.
machintos
lol

az mondjuk tlneg hüüleség.......és mért lenen drága awii??egy játékkal együtt 70 ezer ft tökre nem sok érte.
15.
15.
Pukhi-zik
Tristhan nehari de te sem vagy 100.Olyat ne irj má be hogy "Már a GameCube teljesítmánye is kábé a háromszorosa volt a Ps2-nek, az X-Boxéhoz képest meg kb a 2X-e" léccike mert besirok.Mert ha te ezt igy gondolod akkor "Hy nevű és eee mevű gyermekeknek kábé annyi hozzáértése lehet a játékok világához, mint ahány betűből a nevük áll..." ez rád is igaz.De a cikkhez meg anniyt hogy jo a wii csak drága.ennyi.
14.
14.
machintos
igen nagyon éálta én is láttam azta a trailert.wanille:és milyen cod3??irnál pár tapasztalatot vagy ilyesmit,?:)
13.
13.
machintos
én is..és már boritékolhato:angliában és japánban is elfogyott minden darab.olyan szinten hogy majd januárban lehet legközelebb kapni.azért ez számit valamit.



és aki még mindig szarnaktratja awii-t nézze csak milyen szinten szebbbba wii-s cod avyg spt4 minta ps2-es.nem kicsia különbség!!!!!!
12.
12.
machintos
de mért vannak ilyen seggarcok?????????mért?????





a zelda ahhoz képest hogy a wii nyitocimét képezi nagyon szép grafikailag és a nivos gamer oldalak is pl:gamespot,gamespy is8.8-9.5-ig értékelték szall tlneg nagyon állat game.



de most kmollyan már elötted leirták százszor hogya wii- eröseb minta ps2 ésa ps2 se volt szar sztemm ha neked annak számit.vagy nézzd csak mega gc-s resident evilt-t.még ma is baromi szépnek széámit és minden idök eggyik legjobb akico horror game volt(lásdd:9.8 pontos értékelések és benne volt az év játékai között)na most akkor ahhoz képest hogya wii a gc-nekk cirka két szeresét állati durva dolgok lesznek itt.

jahh csak te biztosa nagy x meg ps3 csodáásaltos grafikáju gameplay videoira vereda farkad.gratula de nem mindenki olyan beszükült agyu gamer mint te hogy csak:Jujjjjjh de csoda szép eza game mingyá összeszarom magam(Lásdd irásdomat a gow-rol)hnhnem valakit érdekela játékmeneta sztori a játékélmény stbstb.

szall wii rzlezz és az ilyen vérpistikék akika nextgen-séget egyedül a grafikában látják inkább ne itt nyomják a hüleségeiket mert ez egy wii hir .!!!!!!!!!!!!!!de szerencsére sok gamer van aki elöbbre helyezia játékélményt mint agrafikát lásdd hogy fogy amerikában a wii.

karácsonyra én is vásárolok eggyet..az 100
11.
11.
Guppi
Nem értem anti-wii-t!! Szerintem nem grafika a minden! Ezért zseniális a nintendo. A helyett hogy sz.rná tele magokkal a gépet hogy élethűbb legyen mikor szétlövöd az ember fejét inkább a játékélményt próbálja fokozni. Engem például nem érdekel a grafika. Soha nem volt csúcs teljesítményű gépem és mégis jókat jáccotam minimális grafikán. Én wii-t veszek.
10.
10.
machintos
én birom több forméában is .de igaz hogya snesa legkirályabb:)
9.
9.
fpeter
én szeretem a máriót de nem naon játszottam 3D-be :)
8.
8.
machintos
és ahogy jol megmondtad ha handheld akkor már:psp.
7.
7.
machintos
ott az üzi legeljén azt értettem hogy :én nem mondtam hogy csak wii-re lesz far cry hnem azt hogy csak wii-re lesza vengace nevü epizod.-a gyengébbek kedvéért.

jahhs és azona véleményen vgayok hogy mind ps3 mind x mind wii nagyon jo konzol.egyaránt.

csak azt utálom a legjobban mikor vkinek a wii szo hallatán egyböl elkezzd szitkozdni hogy" jajj aza k...-ot mario megin jujh de szar."
6.
6.
machintos
te de gondokodjj már ember...x-re és m ps-re is lesz far cry de nem a vengace.tanuljj meg olvasni ha meg tuuc akkora felfogo képeségeddel leheta gond.láttad te már egyáltalá te a wii-s metroidot ????mert ha láátad vlan bizt nem lol-nál.

a gta4-et meg ki nem szarja le most öszintén uj város taroljak ujra zuzzak lopjak kocsit gengsztekedjek már vagy 4-szerre más helyszinen,??hát kösza már a tököm tele van vele.elég volta 4 pc-s verziobol.a donkey kong meg egy igazi idöt állo klasszikus amnek az értékét ti "mai"gamerek nemt udjátok felgoni mert nektek a grafikán kivül szar sem ér semmit.nézzd mega gow-t csodás vérpezsitö akcio shoter.na azt ennyi semmi több.nem rég vagy kéthetet jáccotam véle éééééééés ugyanazta következtetést vontam le mitn jo pár gamer ujság.:csodása grafika de a hirneves u.3 még se tudott rendes fizikát modellezni.(gyakorlatilag darálhatiok egy üvegbe akkor sm történik semmi)

és az egész game egy üres járatokkal teli akcio:max 5 ledarálando ellen jön majd zuzol továb a pályán.azokat is meglöld azt ennyi egy pálya.ráadásula pályák tökre nem változatosak.de ugye csodása grafika és istena gow-lehet örülni iitt a next-gen korszak.csak ajátékmenttel vagya sztorival foglakoztak vln annyit hogy egy idöt álo klaszikus lett vlna belöle.és hiába lesz szebb majd az x-es far cry soha nem lesz olyan élmányed mitn wii-s verzioban hogy elbujsza tv-mellé fedezékbe vagy éépen egy szép suhimntással leszursz egy manust.hadd ne soroljam mivel sikerül a wii-nek felülmunia a grafikai hiányoságokat(amik egyáltalán nem is nagyok)

és egy game-bans e fogsz ugy parázni mint a resident evil-ben ami már jol megmutatta gc-n hogy mekkora game.na most szebb lesz és a kontrolernek köszönhetöen sokkal izgalmassab is.persze wii:exkluziv ként.
5.
5.
machintos
dehogynem:zelda

és a far cry:vengace is csak wii-re jelenik meg.azt jön a már bejelntett resident evil wii epizod.na mega legendás fps:metroid prime3,meg még jo pár eddig csak bejelntett donkey kong.
4.
4.
machintos
anti wii:1:erösebb mint a ps2 csak nem sokkal.

2.de lesz rá far cry,call of duty3,medal of honor,szall nem kell it retrozni mer az hogy neked a wii-röl a mario jut eszedbe az azt jelenti hogy nem ismerd a wii-t nem azt hogy csak mario-t jelnt a wii.

3.mi az hogy nevetségves??szerinted az nevetséges hogy egy fps közben nem csak nyomgatod a gombokat hanem saját magad irányitod a virtuális höst???sztemm meg kurvára feeling. a dolog.

4.ennyi erövel szar a fifa vagy a pes is mert kimegyek eggyet fociznia pályára azt kész.akkor minek vannak sprotjátékok??ne légy már ennyire gyik.....

5.a ps3 mozgásérzékelös kontrolere meg más tészta mnta wii-é..mert minden irányban és mm pontosággal ellehet mozditani.ps3-nal viszont csaklefelé meg oldalt de egész térbeli mozgást mitna wii-kontrolere nem tud.

ajánlom látogass el a gamespot-ra vagy bármely oldlara és kattintsa wii-re és nézegessd csak meg hogy mennyi game jön rá.mert ha én ilyen fogalom zavaros lennék nem irnék ilyen hülyeségeket amiket te itt ösze hordtál.
3.
3.
lewton6
a nunchuk-joz is kapunk egy játékot? mármint, ha külön vesszük?
2.
2.
machintos
na asszem hétvégén elmeeka media markba kiprobáni.
1.
1.
Pukhi-zik
Lófaszt!!! ajándék aza vacak wii sport.Ki kell csengetni a lóvét érte.Az egy dolog ,hogy összepakolták(ránkeröltetik).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...