Blood - visszatér a klasszikus horror shooter

  • Írta: szlav
  • 2018. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A System Shock és a Turok után az 1997-es Bloodot is újraéleszti a Nightdive Studios. A Monolith Productions ikonikus FPS-horrorja a régen megismert formában, csak éppen a mai rendszerigényeknek megfelelően tér vissza.

A F.E.A.R.-szériáért és a Middle-earth játékokért felelős Monolith Productions igazi klasszikusa, a Blood hamarosan teljesen új kiadást kaphat. A re-release a Nightdive Studios boszorkánykonyháján készül, ahol olyan ikonikus címek láttak másodjára is napvilágot, mint a Turok, vagy a System Shock. Az 1997-es FPS Caleb, a magányos pisztolyhős történetét követi. Az évtizedeken átívelő kalandja során számtalan őrült kultistával, félelmetes szörnyeteggel és egy elfeledett gonosz istenséggel kell szembeszállnunk.

A frissített kiadás producere, Daniel Grayshon a következőket nyilatkozta a projekttel kapcsolatban:

"A Blood remekül tartja magát még most is, így igyekszünk megőrizni mindent, ami olyan különlegessé tette a játékot. Tényleg csupán apró frissítésekre van szükség ahhoz, hogy a jelenkori közönség is élvezhesse azt. A Nightdive KEX engine-jét használva képesek leszünk teljes körű kompatibilitást nyújtani a mai igényeknek megfelelően, ebbe pedig beletartozik a DirectX- és Vulkan-támogatás is."

"Ehhez hasonlóan, a játék megfelel majd a mai audiosztenderdnek is. A Blood modern hálózati támogatást is kap, a Steamworks és a GOG Galaxy pedig még több játékoshoz eljuttathatja majd ezt a klasszikust. A frissítés fontos része, hogy igyekszünk pontosan megőrizni a játék viselkedését. Az általunk eszközölt fejlesztések relatíve elég csekélyek, mégis biztosak vagyunk benne, hogy tökéletes jelengenerációs élményt nyújtanak majd a Blood rajongóinak."

14.
14.
Formula1fanatic
12.
12.
ribizly
Én jobban örülnék, ha a Devolver kapná meg az ilyen projekteket, mert amit a Shasow Warrior-al csináltak az példaértékű.
Persze kívánom, hogy ez is brutál legyen. Ha jól sikerül látnak majd tőlem pénzt is. :)
10.
10.
br1Koo
Ez tényleg a legjobb build engine játék, bár én inkább örülnék egy folytatásnak.
9.
9.
dracox
omg. Mennyi "szép" Retro emlék kötődik ehhez a játékhoz.
6.
6.
RebornSoul
A Turokot pont ma hajnalban fejeztem be. Hát... eléggé középszerű volt, erősen eljárt felette az idő.
4.
4.
kexiaxel
Ez egy remake lesz?
Vagy ugyanezt kapjuk?
Egy álom valósulna meg ha úgy csinálnák mint a resi 2 remaket.
3.
3.
gyerecske
Nagyon brutál játék volt a maga idejében, remélem nem gyalázzák meg a nevét.
2.
2.
Perseus84
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...