Áprilisig kell várnunk a Super Meat Boy Foreverre

  • Írta: fojesz
  • 2018. december 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Több mint négy éve várunk rá, de most úgy fest, hónapokon belül megkapjuk a Super Meat Boy folytatását. A fejlesztők a hétvége folyamán egy friss trailer társaságában jelentették be, hogy áprilisban érkezik a játék.

A Super Meat Boy Forevert még 2014-ben jelentették be, és bár a legutóbbi helyzetjelentés szerint idén kellett volna megjelennie, így december közepén a legtöbben éreztük, hogy ez már nem igazán fog összejönni. A fejlesztők végül a hétvégi Kinda Funny Games Showcase során erősítették meg a premier várható időpontját.

Eszerint a játék 2019 áprilisában érkezik, és PC-n, PS4-en, Xbox One-on, valamint Nintendo Switchen lesz játszható. A bejelentés mellé kiadott előzetesből egy kis kedvcsinálót is szolgáltat a platformerből, amely várhatóan ezúttal is alaposan próbára teszi majd a játékosok reflexeit. Váruk sok szeretettel!

1.
1.
nemjános
Nagyon szerettem az első részt egyszerű volt mégis rendesen megizzatott. Most ezzel ugrás közbeni ütéssel és sok mással, félek kicsit túl bonyolították. Kíváncsi vagyok mi lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...