Assassin's Creed-ruhákkal bővíti kínálatát a Ubisoft

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 11.
  • Érdekesség
Assassin’s Creed Kinetic Collection néven atlétikai ruhakollekciót mutatott be a Ubisoft mindazok számára, akik a kora reggeli sötét órákban edzve is a fényt szeretnék szolgálni.

A 2,99 dollártól egészen 69,99 dollárig beárazott, többek közt pólókból, dzsekikből és sapkákból álló kollekció már hivatalosan is elérhető a Ubisoft Store-ban.

Az Assassin’s Creed-franchise stílusát felelevenítő ruhák egyébként még egy saját trailert is kaptak, és bár az megkérdőjelezhető, hogy a videóban mennyire a valós célközönséget reprezentálták, a kollekció feltehetően még így is népszerűbb lesz, mint a szintén a Ubisoft által kiadott borok, melyek mind egy-egy játszható karakter ízlésvilágához lettek igazítva.

5.
Ultimate
Ez igen. Ettől a ruhátó leszel gyors, fitt, erős, megállíthatatlan. Ez kell majd 130 kilós 16 éves gamer Lacikának!!
Pont mint annak idején a bombasticos suzukik.... A suttyó bement, vett bombasticos légszűrőt, gyertyákat, kipufogóvéget, világítós szelepsapkát meg felragasztható beömlőket a motorháztetőre, elvégre ott volt a kis újságban mi hány lóerőt ad... Ezt mindet beszerelve az 1.3glx-be a papíron 290 lóerejével már ment is a vácira lámpázgatni megmutatni 5 agysejtű libájának mittud a bombastic suzuki... Aztán mikor az 1.5D VW kombipassat is elverte ment a "ezt biztos nem gyári, túrbós csippes" szintű melléduma és az "elváltottam"... :D
Pont így tudom elképzelni azokat akik ilyen stuffot vesznek egy ilyen reklám után... Lacika sem lesz ettől fitt, de legalább ezt a kínai műszálas szart magára húzva olyan lesz mint a teleszart búvárruha...
3.
NemecsekErno
Hát ez mennyire király ötlet!
Rányomták az occó kinai pólókra a logót, és igy már nem az Asia Center-ben veszed meg 2000-ért, hanem az Ubitól 10x annyiért!
2.
hadzsime
#1: A cipzár előrendelői bónusz, a kapucni pedig később érkezik fizetős DLC formájában.
1.
Nyarlako
Remélem úgy lesz hogy küldenek egy szabásmintát az alap árért, aztán a többi része mikrotranzakció.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...