Remake-elik a Panzer Dragoon első két részét

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega a Forever Entertainmenttel felújítja az eredetileg Sega Saturnra megjelent sárkányos akciójáték első két részét. A száraz bejelentés mellé látnivalókat sajnos nem kaptunk, ezekre csak a következő hónapokban számíthatunk.

Egy 23 éves klasszikus támad fel hamvaiból hamarosan. A lengyel Forever Entertainment bejelentette, hogy remake-eli az 1995-ben megjelent Panzer Dragoont és a folytatást, Panzer Dragoon II Zweit. Mindkét cím Sega Saturnon látott napvilágot eredetileg - a licencet a japán kiadótól szerezték meg.

A Panzer Dragoon: Remake és a Panzer Dragoon II Zwei: Remake teljesen megújult grafikát kap, tehát gyakorlatilag a nulláról írják újra a srácok. A platformlista még nem ismert, egyelőre annyit tudni, hogy az első rész még 2019 vége előtt a boltokba kerül.

Aki nem tudná, a játékban egy sárkánylovast alakítunk, akivel különféle harcokban veszünk részt és fejtörőket teljesítünk. Annak idején forradalminak számított a 3D-s grafikája és a 360 fokos szabadsága.

A sorozat atyjának, Tetsuya Mizuguchinak köszönhettük a Rez című ritmikus lövöldözős címet is, amely szintén kultikussá érett.

2.
2.
Raam989
Nagyon szerettem anno az xboxos részt. Remélem ps4-re is jönni fog a remake.
1.
1.
shatterhand
Annakidején tetszett a stilus. Ma már nem biztos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...