Érkezik a Metal Gear Solid-társasjáték

  • Írta: szlav
  • 2018. december 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Pár haver és egy jó társas - mi más kellhet egy délutáni összeröffenéshez? A tabletop-reneszánsz hullámain egy újabb videojáték-adaptáció ütötte fel a fejét. Mit szólnátok egy kis klasszikus Metal Gearhez?

A Konami és az IDW Games jóvoltából születhet meg az a csoda, amit csak Metal Gear Solid: The Board Game néven fogunk emlegetni. A társasjátékokkal foglalkozó vállalat veteránnak számít a piacon, így valószínű, hogy jó kezekbe került a brand. Saját leírásuk szerint az első Metal Gear Solid videojátékot vették alapul, így hangulatában és játékmenetében is követik a legendás stealth-action játékot.

A négyfős játék során teljes együttműködésre lesz szükségünk a siker érdekében. A játékosok felvehetik majd Solid Snake, Meryl Silverburgh, Dr. Hal "Otacon" Emmerich, vagy Gray Fox szerepét, ettől függően pedig mindenki saját egyedi képességeket kap majd. Ezeket kihasználva teljesíthetjük majd a játék által adott küldetéseket, amelyet több kampányon át ívelnek majd. Az izgalomról és a változatosságról a sandboxszerű játékmenet és a készítők által csak "dinamikus A.I." néven futó rendszer gondoskodik majd. Persze az előttünk álló akadályokat több módon is megoldhatjuk majd, ha hihetünk az IDW Games csapatának, akkor minden egyes játék máshogy alakul majd.

Dátumot egyelőre nem kaptunk, de azt már lehet tudni, hogy a doboz valamikor 2019-ben lát majd napvilágot. Az IDW Games a 2019-es E3 során is demózza a játékot, később pedig sok más rendezvényre is kiviszik haknizni azt.

1.
1.
gorbesz
szoval lesz benne valami digitalis kütyü? emlekszem a 90-es evekben volt egy olyan tarsasjatek hogy valami galaxisban kellett egy elemes ceruzaval nyomkodni pöttyöket, de nagyon advanced volt akkor. tobb nem jut eszembe:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...