World War Z - pár szó a karakterekről

  • Írta: szlav
  • 2018. december 12.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetest kapott a World War Z. A Saber Interactive kooperatív lövöldéje hat különböző kasztot vonultat fel, ezeket láthatjuk most a legújabb traileren. Na meg zombikat. Egymás hegyén-hátán mászó zombikat.

Elég rémisztő látvány, amikor a hatalmas zuhatagokban áradó zombik rohanva támadnak az apró, négyfős csapatunkra. Még szerencse, hogy a World War Z karakterei kellően fel vannak készülve az ilyen szituációkra. Lássuk az IGN jóvoltából mozgás közben, hogy hogyan apríthatjuk majd legeffektívebben az élőholtak seregét:

A Slasher nem fél a közelharctól. Egy kis elektrosokkal és éles fegyverekkel vág utat magának a tömegben. A Hellraiser ezzel szemben a robbanások mestere, talán csak az Exterminator veheti fel vele a versenyt a Molotov-koktéljaival. A Gunslinger a fegyverek szakértője, senki nem veheti fel a versenyt az ő golyószóróival szemben. Végül pedig kapunk két támogatót is: a Fixer gondoskodik róla, hogy mindenkinek jusson elég lőszer, a Medic pedig a csapat gerinceként igyekszik életben tartani a csapatot.

A World War Z valamikor 2019-ben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

2.
2.
Anti4730
Tetszik nekem ez a jatek, remelem fasza lesz
1.
1.
NathanDrake
Ha jól láttam a korábbi videókban az egyik karaktert bunkonak hívják :D :D
De amugy nem rossz, haverokkal jókat lehet majd szórakozni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...