Spider-Man - jövő héten jön az utolsó DLC

  • Írta: Shifty
  • 2018. december 13.
  • Letöltés
Link másolása
Még karácsony előtt lezárul a Spider-Man The City That Never Sleeps DLC-sorozata, az Insomniac tájékoztatása szerint ugyanis a trilógia utolsó darabja, a Silver Lining jövő héten jelenik meg.

A szokásos tartalommal zárul majd le a Spider-Man DLC-trilógiája, a The City That Never Sleeps, a Silver Lining ugyanis a történet folytatása mellett új kihívásokat, még nehezebb Hammerhead-bázisokat, újabb bűntényeket és mellékkihívásokat ígér. Emellett kapunk három új kosztümöt is (a Pókverzumból ismertet, a Cyborg Spider-Man ruhát, valamint az Aaron Aikman páncélt).

A DLC-sorozat utolsó felvonása december 21-én jelenik meg.

21.
21.
Batman
#20: NA ezt jól megaszontam!
20.
20.
Batman
#17: Az, hogy csúnya! Valahogy az insomniac nem tudott black caten kívül normális női karaktert akart, az összes csúnya.
18.
18.
Macifasz
Amúgy nekem az első DLC tetszett, de a második - leszámítva a nyit küldetést - tényleg gyenge lett. Ez a csaj meg nekem se a szívem csücske, de csak azért is végigviszem, ha már megvettem a pakkot.
17.
17.
Macifasz
#16: MJ-vel aztán még is mi bajod volt? :-D Ok, természetileg nem lett a legjobb, de amúgy. :-D Jó, mondjuk nekem vörös haj+szeplő fétisem van, így lehet ezért...ezért. :-D
16.
16.
Batman
#11: Igen, amúgy! Rohadtul idegesített ez a ruszki ringyó, ráadásul úgy néz ki mintha a barátok köztből lépett volna ki! Mary Jane is elég okádék, de ez aztán mindent überel.
11.
11.
PapaYeti
Az alapjáték igen csak hangulatos lett, de ez a nő az egyik legelrontottabb NPC akivel valaha találkoztam. Egy gyenge pillanatomban majdnem megvettem a DLC-ket, de megnézve a végig játszásokat nagyon örülök, hogy csak az alapjátékkal játszottam.
10.
10.
Effecta
#7: Talán hogy ne szaros sidequestekért fizessünk season passt
9.
9.
#7: Azért az nem mindegy, hogy main vagy side questről beszélünk. Attól, hogy DLC, saját sztorivonallal rendelkezik, a küldiket az alá gyártották, nem mellé.
7.
7.
RangerFox
Az alapjáték mellékküldetései is ilyenek voltak, nem tudom, mit vártak az emberek a dlcktől...
6.
6.
Batman
Nagy szar! Most megint jönnek ezek a Sable valamik, aztán lehet ropogtatni a controllert mint valami hülyegyerek. A második DLC volt a mélypontja ennek. Ha tehetitek, ne vegyétek meg.
5.
5.
Tomie7
#4: Így igaz. Nem valami nagy cucc egyik DLC sem.
4.
4.
xSHx
Kb csak hordamód az egész meg további challenge ek. Inkabb idegesítő mint élvezetes. Számomra persze. Lehet másnak bejött.
3.
3.
KRAT0S
Nah erre én is kíváncsi lennék!
2.
2.
h.jozsa
1.
1.
xSHx
Megvettem a komplett dlc pakkot, de gyalázat. Amennyire minőségi volt az alapjáték annyra gagyik a dlc k.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...