Fejlesztői naplón a DiRT Rally 2.0

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 14.
  • Videó
A Codemasters Dev Insight címen indított fejlesztői naplósorozatot a DiRT Rally 2.0-ról. A legújabb epizódból kiderül, hogy mennyit fejlődött a verdák és a terep grafikai minősége, de szó lesz az új abroncsszimulációról is.

Már több év eltelt az első rész óta, s bizony a Codemasters srácai nem ültek a babéraikon. A DiRT Rally 2.0-ban még több figyelmet fordítottak a raligépek megalkotására, illetve a környezet is sokkal realisztikusabbnak tűnik.

Még az abroncsok kopására és fizikájára is jobban odafigyeltek, minden az adott útfelülettől és a gumi állapotától függ.

A játék rendelkezik a FIA World Rallycross Championship licencével is. A premier február 26-án esedékes PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

13.
Grabowsky30+
Jobb vagy rosszabb, mint anno a Burns szerintem nehéz megmondani sok idő telt el azóta és sok minden megváltozott. Viszont az biztos, hogy messze a legjobb rallys játék(szimulátor) azóta ami visszaadja a rallyzást valamennyire! Nehéz, ez igaz, de legalább van benne kihívás!
12.
Ultimate
#11: Nagyon messze nem áll, pont olyan messze álk mint amennyire a burns rally állt messze csak itt könnyítéskén lazítottak, ott meg túltolták és kartondoboz fizika volt súly nélkül.
11.
TheDude
#9: Szimulátor, meg nehéz, de a valóságtól nagyon messze áll, ha megnézel egy rally közvetítést. Kicsúszik az autó fara, de fékezéssel általában meg lehet tartani az íven..meg olyan irreálisan rövid féktávokat lehet venni, amivel simán fára csavarodnál amúgy.
A Richard Burns rally volt az igazi ilyen szempontból, szerintem. Nagy kár, hogy az a csapat nem csinált új részt a témában, persze ehhez kellett a névadó sajnálatos távozása is az élők sorából.
10.
Ooorky
#7: Én örültem ha pályán tudtam tartani Logitech G920-szal a kocsit :D Köcsög görög hegyoldalon mindig lezakóztam legalább egyszer.
9.
Ultimate
#4: Pedig pont a Dirt Rally ami szimulátor szinten mozog és közel áll a valósághoz. :)
8.
Őrnagy
#7: Aszfaltig el sem jutottam :D
7.
TheFlash
fura hogy azt senki sem említi meg hogy mekkora kalap szar volt a Dirt rally aszfalt fizikája, de komolyan, kézifékkel olyan 180 fokos kanyarokat bevettél mintha sínen mentél volna vonatkerekekkel :DDD
5.
Őrnagy
#2: Igazad van. De a Dirt Rally nekem túl nehéz. Remélem, a következő részben állítható lesz a nehézség. Vagy ne is írjak ilyesmit? :)
4.
Oldman
Èn a Dirt rally-t csìpem, igaz külső nèzetből irànyìtva a kocsikat nem túl jò a fizika, tùlzottan irreàlisan csùszkàlnak a jàrművek. Ellenkormànyzàs utàni gàzadàsoknàl alig lehet visszahozni az őket ùtra, sodròdnak amerre "làtnak" Belső nèzetnèl nincsen gond szerintem, igaz ez szimulàtor jàtèk valòjàban. A 60 fps sokat emel a minősègen.
3.
semike
Én a hármat tolom és a Rally-t.
A 4.egy fostaliga.
2.
Ooorky
#1: Dirt 4 visszalépés volt a Rally után, annál még a 3 is jobb.
1.
Őrnagy
Én a Dirt 4et nyomom mostanában, és valóban ráfér egy kis tökéletesítés. Kíváncsian várom a Dirt Rally 2-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...